Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині покінчили самогубством двоє молодих хлопців

Рівненська область 02-травня, 2011, 10:289 Lobanovskiy 2 632
Два повідомлення про самогубство отримала чергова частина Рівненського РВ УМВС протягом двох годин 27 квітня. У селах Городок та Городище Рівненського району повісилися молоді хлопці.
О 19.30 черговий Рівненського вищого професійного училища Департаменту ДСО при МВС України повідомив, що близько 19 години покінчив життя самогубством 20-річний Валентин, житель м. Горлівка Донецької області. Курсанта знайшли підвішеним у приміщенні навчального корпусу.
Слідчо-оперативна група під керівництвом першого заступника начальника УМВС України в Рівненській області Миколи Хватаймухи попередньо встановила, що причиною самогубства стали повідомлення від рідних та друзів про зраду його дружини, з якою Валентин виховував трирічного сина. При огляді тіла ознак насильницької смерті не виявлено.
О 21.35 житель села Городище Рівненського району повідомив, що близько 21 години у підсобному приміщенні господарства за місцем проживання повісився 21-річний племінник Іван. При огляді тіла хлопця ознак насильницької смерті не виявлено. За попередньою інформацією, причиною цього смертельного кроку стала дівчина, з якою посварився Іван.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору