Рівне:

Створення та просування сайтів

Прес-реліз про найбільш резонансні злочини та події Волинської області за станом на 2.11.2011 року

Волинська область 03-лис, 2011, 11:129 prov 1 014
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ УМВС України у Волинській області надійшло 186 заяв та повідомлень, з яких 134 про злочини. За добу працівниками міліції розкрито: 7 крадіжок майна, 1 пограбування та інші.
Слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено 18 виїздів на місця пригод та скоєних злочинів.
За адміністративні правопорушення до відповідальності притягнуто 83 осіб, з них 53 за порушення громадського порядку. Працівниками Державтоінспекції виявлено 159 водіїв що грубо порушили Правила дорожнього руху, в тому числі за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 12 водіїв.
02.11.2011 р. о 17:10 надійшла заява Тетяни С.,1968 р.н., жительки села Бережці Любомльського району про те, що в липні 2011 р. в лісовому масиві біля села Бережці невідома особа відкрито заволоділа її грошима у сумі 680 грн. Встановлено, що злочин скоїв Анатолій Т, 1987 р.н., житель села Згорани.
02.11.2011 р. о 13:10 надійшло відношення голови правління сільськогосподарського закритого акціонерного товариства села Веселе Луцького району про те, що в ніч на 29.10.2011 р. шляхом вільного доступу з території СЗАТ викрадено швелер довжиною 5 м. Встановлено, що крадіжку скоїли: Андрій А., 1956 р.н., та Юрій Л., 1970 р.н., мешканці смт. Торчин.
02.11.2011р. надійшла заява Дениса Ш., 1980 р.н., жителя міста Нововолинськ про те, що в червні 2011 р. з його квартири шляхом вільного доступу викрадено мобільний телефон. Встановлено, що крадіжку скоїла Світлана Н., 1963 р.н., жителька міста Нововолинськ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом