Рівне:

Свинина «Святкова»

Кулінарні рецепти 12-янв, 2012, 15:229 prov 842
Вам знадобиться:
1 кг філе свинини
2 ст.л. брусничного джему (або вишневого)
2 ст.л. меду
2 ст.л. лимонного соку
бутончики гвоздики
сіль
Спосіб приготування:
Дуже смачне м'ясо!
Ароматне, ніжне, соковите!
Величезний плюс цього рецепту в тому, що часу на підготовку треба мінімум, а результат вас неодмінно порадує. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.

Змішати джем, мед і лимонний сік.
У свинині зробити розрізи, по діагоналі, глибиною близько 3-4 мм. Викласти м'ясо у форму для запікання, посолити. Змастити соусом. У ромбики вставити по бутончику гвоздики. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-55 хвилин.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Сентябрь 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Вгору