Рівне:

М'ясний рулет із картоплею

Кулінарні рецепти 02-фев, 2012, 12:059 prov 1 276
400 г м'яса (яловичина й свинина пополам)
2-3 зубчика часника
1 яйце
спеції
сіль, перець

400 г картопляного пюре

М'ясо перемолоти, змішати з подрібненим часником, спеціями, яйцем, сіллю, перцем, добряче вимішати та викласти на пергамент рівним шаром, товщиною 2 см. На середину маси, уздовж, викласти картопляне пюре. Припідняти фарш спочатку з одного боку, потім із другого й надати форму рулета. Посипати зверху зернами коріандра, травами та поставити в гарячу духовку на 20-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Подавати із грибною підливою та овочами.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Июль 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Вгору