Рівне:

Ледачі пельмені

Порадниця 28-чер, 2007, 20:009 prov 5162
Тісто розкачати товщиною 1-2 мм, рівномірно розмастити по ньому тонким шаром фарш. Згорнути довгим рулетиком і защипати бічні боки. Морквину натерти на великій чи середній тертці, цибулю порізати чвертями-кільцями. Обсмажити до м’якості на олії. Рулет порізати стовпчиками 5-8 см заввишки. На дно сковорідки налити трохи води, викласти 1/3 тушкованих овочів, поставити на них стовпчики так, щоб вони якнайменше стикалися один з одним. Зверху викласти залишок овочів, намагаючись, щоб вони потрапляли і між рулетиками. Сметану розмішати з водою ( 0,5 – 1 скл.), посолити і поперчити. Вилити в сковорідку з «пельменями». Сковороду накрити фольгою і поставити в духовку на 1 годину.


Наталя ПОСТРИГАНЬ

Рівне
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Жовтень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Вгору