Рівне:

Ковбаса домашня печена

Кулінарні рецепти 02-фев, 2012, 12:049 prov 2 153
Необхідно:
2 частини свинини
2 частини телятини
1 частину сала
Все разом перемолоти на м'ясорубці. Посолити, поперчити, приправити часником до смаку. Добре відбити фарш руками. Відставити в холодне місце на 5-6 год.
Кишки (свіжі) добре вичистити, вимити, наповнити фаршем (за допомогою шприца або насадки на м'ясорубку), викласти кільцями на змащене жиром деко, сушити при темп. 180 1год.15хв. - щоб зарум'янилась.
Тримати в холоді.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Апрель 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Вгору