Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині вшанували кращих інвалідів-спортсменів

Рівненська область 11-лют, 2012, 17:309 prov 859
Вже традиційне свято «Наша спортивна гордість» відбулося сьогодні в обласному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», що у Рівному. Спортсменів та їх тренерів привітав голова облдержадміністрації Василь Берташ. Він вручив відзнаки кращим з кращих за підсумками року, а також передав Центру сертифікат на інфрачервону теплову кабіну. Процедури в ній замінюють годинний біг, допомагають позбутися зайвої ваги та лікують шкіру.
«Мені надзвичайно приємно, що Рівненщина має таких спортсменів. Я сам займався спортом, а тому знаю, скільки зусиль і часу треба витратити, аби мати результат», - зазначив очільник області на заході. Василь Берташ подякував також тренерам, що вірять у своїх вихованців, та побажав усім, щоб цей рік був вдалим і щедрим на перемоги.
Загалом торік 10 інвалідів-спортсменів брали участь у Чемпіонатах світу. 4 з них повернулися переможцями, ще 4 вибороли призові місця. 9 представників від Рівненщини торік змагалися за перемогу на чемпіонатах Європи. Троє з них стали чемпіонами, маємо також 6 призових місць. Рівненщина у 2011 році має і чотири чемпіони Кубку світу. З такими результатами область – серед кращих в Україні, - повідомили Провінційці з прес-служби ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору