Рівне:

Створення та просування сайтів

ЛЬВІВСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ 17-РІЧНОГО ЖИТЕЛЯ ТРУСКАВЦЯ, ЯКИЙ БИВ ТА ГРАБУВАВ ЖІНОК

Львівська область 18-січ, 2013, 12:309 prov 918
У Львові працівники міліції затримали 17-річного жителя міста Трускавця, який бив та грабував жінок. Награбоване молодик здавав у ломбарди, а за отримані гроші розважався у нічних клубах міста.
У свої 17 років, неповнолітній житель міста Трускавця, син заможних батьків, накоїв у своєму житті більше, ніж досвідчені злочинці. Щоб «заробити» на відпочинок у танцювальних клубах Львова, зловмисник бив та грабував жінок.
Як розповів начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко, кожен зі злочинів неповнолітнього мав свій характер. Молодик скоював вказані злочини переважно у центральній частині Львова і тільки з ранку. При цьому він не просто грабував жінок, а бив їх, вимагаючи інформацію щодо пін-коду до банківської картки чи мобільного телефону.
Перший грабіж хлопець скоїв вранці 8 січня. У Львові на вулиці Ковжуна він напав на 22-річну студентку. Дівчина ще заздалегідь помітила хлопчину, одягненого у чорний одяг, який розмовляв по телефону. І, коли обоє порівнялися, останній накинувся на студентку з кулаками. Навіть заволодівши її майном, зловмисник продовжував бити бідолаху, наносячи руками та ногами удари по її тілу. Тоді «наживою» грабіжника стали 800 гривень, 21 долар США, банківська картка та мобільний телефон.
Відчувши безкарність, молодик пішов на наступний злочин. Вранці 11 січня на вулиці Науковій «гастролер» помітив жінку (62 роки). Несподівано підбіг до неї, вдарив ззаду важким предметом по голові. Після цього, він схопив пенсіонерку за одяг та відтягнув до сусіднього будинку. Наносячи жертві удари по всьому тілу, кривдник привласнив золоту обручку, 1 600 гривень, мобільний телефон та дві банківські картки.
За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж).
Згодом 17-річний житель Трускавця вирішив відпочити у розважальних клубах обласного центру. Щоб не відмовляти собі ні в чому, неповнолітній обрав наступну жертву – 44-річну жінку, яку о 5 годині ранку 12 січня побачив у Львові на вулиці Арсенальній. Діяв зловмисник за тим самим сценарієм: відібравши у жертви сумку, молодик не тікав, а розпочинав «вибивати» з жінки необхідну інформацію.
І за цим фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження згідно з частиною 1 статті 187 ККУ (розбій).
Цього ж ранку зухвалий молодик напав ще на двох жінок – 80-річну львів’янку та 43-річну мешканку Городоцького району. Їх зловмисник перестрів у Львові на вулиці Вічевій – поруч з жіночим монастирем. Важко травмувавши обох, зловмисник здобув лише 11 гривень та мобільний телефон.
«На щастя, на цьому протиправна діяльність молодика у Львові завершилась. Зараз триває досудове слідство. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Хлопця заарештовано. Слідчі встановлюють можливу причетність молодика до скоєння інших злочинів», - зазначив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору