Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині неповнолітній згвалтував дванадцятирічну дівчинку

Чернівецька область 13-чер, 2013, 12:039 prov 1 361
У селі Магалі, на Буковині, тільки й розмов про надзвичайну новину: сімнадцятирічний юнак згвалтував дванадцятирічну дівчинку. Скоїв це пізно ввечері просто серед вулиці. Захистити малу було нікому - батька немає, мати на заробітках в Італії.

Дівчинку згвалтували вночі майже посеред вулиці. Та ніхто з її односельців нічого не чув.

Галина, сусідка постраждалої:

- Вот здесь, по-моему, это ж видно. Вот тут прошли и больше ничего не знаю. Я просто видела, когда следствие провели. Но тогда ночью ничего не видела.

Олександр Мельничук, заступник прокурора Новоселицького району Чернівецької області:

- Дівчина малолітня, дванадцять років, ішла, поверталася додому ввечері, і на одній з вулиць села Магала її зустрів односельчанин, також неповнолітній, сімнадцять років, і шляхом застосування погроз та фізичного насильства зґвалтував останню.

В дівчинки немає батька, ненька - на заробітках в Італії. За неповнолітньою наглядати гувернантка, якій платила мати. У школі ж кажуть - жінка дівчинки не пильнувала, тому вона сама розпоряджалася своїм дозвіллям. З хлопцем, що її зґвалтував, приятелювала.

- Вона з ним дружила, вони компанією були.

У селі кажуть - у цьому товаристві неповнолітніх було нормою вживати алкоголь і гуляти до ночі. Парубка ж, що скоів злочин, взагалі вважають проблемним.

Олександр Мельничук, заступник прокурора Новоселицького району Чернівецької області:

- Хлопець раніше притягався двічі до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Гвалтівник також живе без батьків. Його доглядав лише дядько, материн брат. З журналістами чоловік розмовляти відмовився.

- Я даже не знаю, шо сказать. Вы поймите меня правильно. Меня дома не было. В то время даже.

Олена Нандриш, сільський голова с. Магали:

- Оце в нас оце, що називається, заробітки. Оце і є заробітки - там заробляють гроші, а тут тіряють виховання тих дітей. Бо які б погані родичі не були, мама є мама. Якби мама була рядом, то навчила б ту дівчину, шо треба робити, шо не треба робити, і того хлопця може навчила.

Неповнолітній гвалтівник тепер у Чернівецькому СІЗО. Йому загрожує десять років позбавлення волі. Окрім того, правоохоронні органи дадуть оцінку діям гувернантки, яка мала доглядати дівчинку.

Олег Тудан, Микола Остафій,НТН,
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору