Рівне:

Створення та просування сайтів

Північна Корея наростила ядерний потенціал

Україна і світ 24-бер, 2005, 13:159 prov 1 159
“Ми розпочали серйозні кроки зі збільшення нашого ядерного арсеналу, а також підготувалися до мобілізації всіх наших збройних сил проти будь-яких провокаційних дій з боку ворога”, – затверджує “KCNA”.

За його інформацією, піти на крайні заходи Пхеньян змусили військові навчання, що розпочалися в суботу, 19 березня, які США проводять разом із Південною Кореєю. У Пхеньяні впевнені, що вони нагнітають напругу на півострові і зрештою є репетицією превентивного удару по КНДР.

“Реалії переконують Північну Корею в тому, що зараз саме той час, коли слід зробити вибір між зміцненням обороноздатності країни, з одного боку, і загибеллю нації від агресії Сполучених Штатів, з іншого, – йдеться в повідомленні. – Ядерна зброя буде використовуватися винятково як засіб для збереження балансу сил у Північно-Східній Азії і запобігання ескалації насильства”.

Пізніше про нарощування ядерного арсеналу заявило і корейське радіо. За його інформацією, так Північ готується попередити вторгнення ворогів.

На півострові постійно знаходяться 33 000 американських військових. Двічі на рік Сполучені Штати проводять разом із азіатським союзником військові навчання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору