Рівне:

Створення та просування сайтів

У вишиванках на роботу…

Рівненська область 25-сер, 2015, 13:519 prov 970
Напередодні Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України працівники Дубенської ОДПІ провели робочий день у яскравих вишиванках, чим висловили своє ставлення до сповідування української традиції і культури, української національної свідомості, патріотизму і духу єдності народу. Адже українське національне вбрання, а особливо вишиванка, - це справжня національна гордість нашого народу.
«Вишиванка здавна була не лише традиційним одягом українців, але й своєрідним символом та оберегом від негараздів, лихого ока і злих духів. Це скарбниця вірувань, звичаїв, обрядів, духовних прагнень, інтелекту українського народу. У цей день ми пропагуємо єдність України та хочемо показати, що пам’ятаємо й шануємо українські традиції» , – зазначила начальник Дубенської ОДПІ Зоя Хоній.
Податківці відзначили, що окрім патріотичної складової - одягати вишиванку - це бути гордими з того, що ми – українці – нація з багатою історією та глибоким корінням.
Орнаменти на вишиванках подивували широким розмаїттям як традиційних робіт так і їх сучасних інтерпретацій. Співробітники у красивих вишитих сорочках мали вишуканий та елегантний вигляд і всі були одностайні в тому, що вишиванка об'єднує весь український народ, та водночас вирізняє нас в усьому світі.
Загалом, усі в цей день працювали піднесено, оскільки отримали колосальний запал позитивної енергії і на мить долучилися до глибинних народних джерел.
Головне управління ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору