Рівне:

Створення та просування сайтів

Купівельна спроможність населення і цінова політика компаній

Просування 13-гру, 2015, 18:459 prov 799
Життя прекрасне, навть тоді, коли на вулиці йде дощ. Воно продовжується. Усе довкола змінюється.
Змінюється і цінова політика різного роду компаній.
А ось цінова політика торгово-монтажної компаніі "Проем" proem.in.ua продовжує бути стабільною.
Більшості компаній, на жаль, ціни доводиться змінювати не накористь споживачів. Спробуємо розібратися у тому, як правильно це потрібно робити.
Навіть найдосвідченіші і найстійкіші люди нервують, коли стикаються з необхіднісю повідомити клієнту про підвищення цін. Говорити про це завжди не легко.
При обговоренні підвищення цін у середовищі бізнес-бізнес, важливо пам'ятати, що наші клієнти, ймовірно, повинні були мати ту ж дискусію зі своїми власними клієнтами.
Компанія існує лише тоді, коли вона заробляє прибуток, і це може зробити тільки тоді, якщо вона забезпечує якісний продукт або послугу за правильну ціну. Це означає, що ключ до будь-якої розмови про підвищення ціни, є підкреслення того, що таке збільшення забезпечить якість продукції.
Майже половина українців за останній рік скоротили споживання твердих сирів. Про це свідчать результати опитування, проведеного УКАБ.
Причиною є зниження купівельної спроможності населення, що, в першу чергу, вплинуло на споживання більш дорогих продуктів харчування, відзначають експерти. Споживання йогуртів скоротило 28% опитаних. Найменш “чутливими” продуктами до кризи, за даними опитування, виявилися сир і кефір, пише Сегодня.
Експерти прогнозують подальше зростання цін на молочні продукти в Україні. Фахівці підрахували, що до кінця року літр молока в роздробі подорожчає на 50 копійок, сир – на 10%, вершкове масло – на 15%.За словами експертів, також є ймовірність зростання цін на цукор, у зв’язку з початком періоду цукроваріння і високою вартістю енергоресурсів для цукрових заводів.Крім того, подорожчає хліб. “Зерно – це тільки 60% собівартості хліба. А у нас ще електроенергія, газ дорожчають. Так-сяк, але з вересня помінялися соціальні стандарти – змінився прожитковий мінімум, а слідом за ним мінімальна зарплата і мінімальна пенсія. Праця теж буде дорожчати”, – зазначає експерт Фонду суспільної безпеки Юрій Гаврилечко.
Нагадаємо, за рік ціни на продукти підскочили в 5 разів. При цьому, за даними Держстату, середня зарплата зросла за рік на 25%, або на 863 грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору