Рівне:

Створення та просування сайтів

Податкова міліція Рівненщини ліквідувала ще один підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

Рівненська область 27-січ, 2020, 17:259 prov 2 020
У рамках проведення операції «Акциз-2020» слідчими податкової міліції Головного управління у Рівненській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженню за ст. 204 КК України за фактом здійснення громадянами Рівненської області незаконного виготовлення, зберігання та транспортування з цією метою, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв.
Податкова міліція Рівненщини ліквідувала ще один підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

Так, працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області, у межах кримінального провадження було встановлено двох громадян, які, вступивши в попередню змову, організували на території регіону роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю, транспортування вказаної «продукції» та її збут кінцевим споживачам.
У подальшому фальсифікат зберігали на території орендованих складів, гаражів та реалізовували його через закриті групи в месенджерах.
За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 2 тис. 670 літрів ЛГВ, 6,4 тис. пачок тютюнових виробів, автомобіль, ємності для зберігання, обладнання призначене для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.
Загальна вартість вилучених ТМЦ складає майже 1,3 млн. гривень.
Триває слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору