Рівне:

Створення та просування сайтів

Дуже символічно: Світоліна розгромила росіянку, яку позбавили права представляти РФ

Україна і світ / Спорт 06-кві, 2021, 12:269 swet 261
Дуже символічно, в час чергової російської агресії перша ракетка України Еліна Світоліна таки зіграла з росіянкою Анастасією Потаповою, яку перемогла з рахунком 6:2, 6:1.
   Світоліна вийшла до другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в мексиканському місті Монтеррей після перемоги над Потаповою.
Перед початком змагання Світоліна заявила, що не гратиме проти російської суперниці, якщо тенісні федерації не виконають рекомендації Міжнародного олімпійського комітету, згідно з якими представники Росії та Білорусі мають виступати як нейтральні спортсмени, тобто без прапора своєї країни.
Міжнародна тенісна федерація (ITF) тимчасово зупинила членство Росії, а також Білорусі у зв?язку з воєнною агресією цих країн проти України.
Також Еліна Світоліна пообіцяла виграні на турнірах призові перераховувати, "щоб підтримати нашу армію і гуманітарні сили, щоб допомогти їм захистити Тебе, нашу країну". Як відомо, наразі наша армія та відважне населення Україні захищає свою землю від чергового вторгнення РФ, яку очолює неадекватний і нахабний очільник.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору