Рівне:

Створення та просування сайтів

Жителька Рівненщини постане перед судом за виправдовування злочинів агресора

Рівненська область / Новини регіону 08-сер, 2022, 10:519 prov 1 510
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури до Кузнецовського міського суду скеровано обвинувальний акт стосовно проросійсько налаштованої жительки Вараша, якій інкримінують заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка, сповідуючи наративи російської пропаганди, у категоричній формі спростовувала вбивства збройними силами російської федерації цивільних громадян у м. Буча Київської області під час його окупації, обстріли залізничного вокзалу міста Краматорськ на Донеччині, а також вчинені російськими військовими звірства, мародерства, знищення житлових будинків та об’єктів цивільної інфраструктури, тим самим заперечуючи збройну агресію російської федерації проти України.
Досудове розслідування здійснювало УСБУ в Рівненській області.
Загалом, за час широкомасштабної агресії рф в Україні, до суду скеровано вже 5 обвинувальних актів стосовно жителів Рівненщини за фактами заперечення ними збройної агресії окупанта та ще 4 – за колабораційну діяльність.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору