Рівне:

Створення та просування сайтів

В День миру бункерний дід поздоровив народ росії з могилізацією

Війна з московитами / Актуально 21-вер, 2022, 13:429 swet 446
Розпад Російської імперії — Вікіпедія
Як відомо російський імперіаліст, який неодноразово розвя'зав війну в різних куточках світу, в День миру оголосив про мобілізацію в росії. Та, схоже, що незалежно від скаженої агітації та пропаганди прогнившої системи бункерного діда в росії розуміють ситуацію та справжній стан речей не лише російські підприємці та олігархи, а й поневолені народності, в рабстві яких тримає росія. 
Так рух «Весна» оголосив акції протесту «Ні могилізації» проти часткової мобілізації. Адже це означає, що будуть і далі гинути люди та проливатися кров за імперські хворобливі амбіції диктатора.
Активісти закликали людей виходити на центральні вулиці російських міст 21 вересня о 19.00.
«Тисячі російських чоловіків – наших батьків, братів і чоловіків – будуть кинуті в м'ясорубку війни. За що вони помиратимуть? За що матері і діти проливатимуть сльози? За палац путіна?», – сказано в повідомленні руху.
Місця проведення акції у москві та петербурзі організатори повідомлять пізніше.
Після заяви путіна, згодом міністр оборони добре відомий шаман і прихвостень шойгу заявив, що планують призвати 300 тисяч резервістів.
Також вчора 20 вересня користувачі соцмереж повідомили про протести громадян ічкерії проти участі у війні проти України. Аналітики та політологи не лише провідних країн світу, а й росії кажуть про те, що розвал країни червоного дракона вже незабаром. Якби не спотворювалася історія в самій росії - правдиву історію знають в Китаї, Японії, в країнах Середньої Азії. Адже в так званій російські федерації проживають народності, які абсолютно не мають ніякого відношення до росіян. Якути, наприклад, - усім відомо, що це японці, буряти - китайці.
В Україні історики та географи поки що не використовують контурних карт, адже Україна незабаром може повернутися до кордонів 1918 року.
Размеры Украины до 1918 года. Один факт и три источника, дополняющие друг  друга. | Карта, Старые карты, Исторические карты
Світлана Коток.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору