Рівне:

Створення та просування сайтів

Поліцейські Воловця затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві свого сина

Новини регіону / Закарпатська область / Кримінал 09-лис, 2022, 12:589 prov 5 964
Працівники поліції затримали зловмисника, який завдав смертельного ножового  поранення своєму сину. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику загрожує до 15 років ув‘язнення.
Вчора, 8 листопада, пізно ввечері у одному з приватних будинків на станції Оса неподалік селища Воловець було виявлено тіло молодого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті.
На місці події працювали співробітники відділення поліції у Воловці та слідчі й експерти-криміналісти Головного управління поліції області. Після проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до вбивства 28-річного чоловіка може бути причетний його батько.
Відомо, що того вечора між ними виник побутовий конфлікт, у ході якого батько  схопив ніж і завдав синові удар у область серця. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці події. 
Поліцейські вилучили на місці події знаряддя злочину - ніж.  Самого ж фігуранта  затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 
За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство. За скоєне затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору