Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 19-чер, 2008, 10:239 prov 1 146
ОВЕН (21.03-20.04). Начальству може не сподобатися ваше свавiлля й зайнятiсть не у справi в робочий час. Тиждень принесе удачу у бізнесі. До вихiдних у родинi вiдновиться атмосфера довiри й взаєморозумiння.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Щоб досягти позитивного результату в дiловій спiвпрацi, вам доведеться прикласти максимум зусиль. Зате й винагороджені будете належним чином. Все сприятиме полiпшенню вашого матерiального становища. Постарайтеся не вiдкладати справи на потiм, вирiшуйте їх вiдразу.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Терпiння й праця, а також повна незворушнiсть дозволять зберегти вам здоровя й самоповагу. Усе буде «горіти» в руках, i ви просто граючись впораєтеся з усiма дрiбними справами, що нагромадилися. Не звертайте увагу на жарти колег по роботi, зберiгайте спокiй — i будете переможцем.

РАК (22.06-23.07). На роботi та й взагалi у дiлових вiдносинах будете можливi перспективнi пропозицiї вiд далеких партнерiв, а також довгоочiкуваний прибуток вiд контрактiв. Не забувайте про вiдпочинок, тому що утома може нагадати про себе у найбільш невiдповiдний момент.

ЛЕВ (24.07-23.08). З'явиться можливiсть знизити темп роботи, хоча це навряд чи вплине на вашi плани. Успiшно розiбравшись iз найважливiшими справами, запланованими на цей тиждень, ви вiдчуєте дивну легкiсть. У вiльний час зможете добре вiдпочити й вiд душi повеселитися.

ДIВА (24.08 — 23.09). Ви здатнi розiбратися в багатьох заплутаних речах. Ймовiрнi довгоочiкуванi грошовi надходження. Вас можуть завалити дрiбними, але термiновими справами. Ви будете настільки зайнятi, що до вихiдних згадаєте про дім i родину.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Побоюйтеся помилкових авторитетiв: поруч iз вами може опинитися чарiвна, але порожня людина. Але до думки оточуючих все-таки варто прислухатися: тiльки в цьому випадку всi, починаючи з начальства й дiлових партнерiв i закiнчуючи близькими людьми, будуть зважати на вас. Сприятливий час для рiшення житлових питань.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Постарайтеся не потрапити пiд вплив суєти. Не варто недооцiнювати або переоцiнювати свої здібності й можливостi. Залишiть для себе хоч трішки вiльного часу й насолодіться ним. Уважно стежте за подiями, що вiдбуваються, не пропустiть знак долi.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Змiна iмiджу буде сприяти вашому кар'єрному просуванню. Сконцентруйте увагу на роботi: там можливе раптове збiльшення навантаження, поява нових обов'язкiв. У вихiднi вас вiдвiдає чудова iдея в областi фiнансiв — не пропустiть її.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Не виключено, що вам доведеться вислухати чиїсь одкровення: збережіть почуте, та й сам факт такої розмови, у таємницi — вам будуть вдячнi. Сiмейнi й особистi проблеми можуть стати перешкодою до активної роботи. У вихiднi виберiться на прогулянку за мiсто.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Воля, енергiя й щасливий випадок можуть виявитися в однiй упряжцi й помiтно просунути вас вперед. Але не розраховуйте лише на везiння — ретельно плануйте свої справи, тодi ви доможетеся намiчених цiлей. У вихiднi може загрожувати нерозумiння з боку оточуючих, однак на це не варто звертати особливу увагу.

РИБИ (20.02-20.03). Керуйтеся здоровим глуздом, намагайтеся не пiддаватися бажанню гострих вiдчуттiв. Ваші спiвчуття й оптимiзм допоможуть багатьом. Не вимагайте вiд близьких людей бiльше, нiж вiд себе. Якщо ви помітите, що часто конфлiктуєте з оточуючими, варто задуматися про те, чи правильно ви поводитеся.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору