Рівне:

Створення та просування сайтів

Кубок Рівного — у рівнянина

Спорт 19-чер, 2008, 12:149 prov 1 071
Свої претензії на перемогу з першого старту пред’явив Семен Власов. Він рівно пройшов всю дистанцію і перед заключним заїздом мав максимум очок — 12. На жаль, зазнавши падіння, він не зміг фінішувати і залишився з цим же багажем. Разом з ним у 20 заїзді їхали рівнянин Олександр Бородай (10 очок) та В’ячеслав Гіруцький (9). Латиш зумів фінішувати першим, набрати три очки і в загальному заліку привезти 12 очок. Другим був господар траси (два очки) і в підсумку все ті ж дванадцять. Через падіння Семен Власов отримав пошкодження і не вийшов на перезаїзд. І знову протистояння Бородая та Гіруцького. Цього разу, за активної підтримки глядачів, Олександр Бородай фінішував першим і здобув загальну перемогу. Другим був В’ячеслав Гіруцький і третім — Семен Власов.
Всього десять очок набрав улюбленець рівнян Володимир Колодій. Рівнянин, невдало розпочавши гонку (чотири очки після трьох стартів), зумів набрати десять. Проте цього виявилося замало, аби втрутися в боротьбу за Кубок. Проте головним невдахою змагань став поляк Павел Месьонц. У чотирьох заїздах він набрав лише два пункти і лише в одному зміг фінішувати. В трьох він зазнавав падінь і на заключну серію вже не вийшов.
Олександр Бородай, переможець змагань:
— Я дуже серйозно готувався до нинішніх стартів, адже вдома змагався дуже давно. Надіявся на вдалий виступ і радий, що так і сталося.
В’ячеслав Гіруцький, володар другого місця:
— Сьогодні в мене був хороший двигун і на цьому треці мені щастить. Їдучи до вашого міста, сподівався, що добре виступлю і цього разу. Здається, мені це вдалося, хоча хотів би бути й першим.
Семен Власов, володар третього місця:
— Дуже хотів виграти… Мені вчасно не підказали, що в останньому заїзді достатньо було фінішувати третім — і я вже переможець. Тому боровся до останнього і впав…
Між стартами провідних майстрів спідвею на гареву доріжку виходили юні спортсмени, які змагалися у класі машин 125 куб.см. Перемігши у двох із трьох стартів, перше місце здобув Станіслав Мельничук (8 очок), на одне менще у Павла Кондратюка. Замкнув трійку Григорій Купець.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору