Рівне:

Створення та просування сайтів

“Верес” фінішував чотирнадцятим

Спорт 25-чер, 2008, 16:479 prov 1 167
Господарі досить швидко повели у рахунку. На 17 хвилині удар Сергія Маковійчука вивів чернівчан вперед. Ріняни не знітилися таким перебігом подій і продовжували гнути свою лінію. Якби гравці нашої команди були влучнішими — рахунок як мінімум міг бути рівним. Проте юнацький запал оновленої команди призводив до поспішних ударів, перетримання м’яча. Це певний час не дозволяло зрівняти рахунок. Як виявилося у подальшому — гості лише знайомилися з футбольним полем та придивлялися до тактичних схем чернівчан.
Після перерви “Штурм-МЕГУ” грав першим номером. Суперник не чекав такого нахабства і змушений був тримати оборону. Тиск зростав і на 52 хвилині підопічним Миколи Філіна вдалася чудова комбінація, яка завершилася голом. Відзначився Михайло Тивончук. До завершення матчу гості мали не одну можливість забити переможний гол. Проте на заваді ставала поспішність футболістів «Вереса».
Рівняни завершили сезон на чотирнадцятому місці — у тридцяти іграх команда здобула сім перемог, мала вісім нічийних результатів та 15 поразок. Детальніше про виступ команди та її майбутнє читайте у наступних випусках газети.
Турнiрне становище команд на 20 червня 2008 року
“Верес” фінішував чотирнадцятим

Результати 30 туру: «Оболонь-2» — «Динамо-3» — 1:2, «Єдність» — ФК «Коростень» — 1:1, «Нива» — «Поділля-Хмельницький» — 2:1, «Княжа» — «Нива-Світанок» — 5:0, «Рось» —«Арсенал» — 1:1, «Карпати-2» — «Нафком» — 3:2, «Енергія» — «Нафтовик» — +:-, «Буковина» — «Верес» — 1:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору