Рівне:

Створення та просування сайтів

«На всі російські банки, олігархів і виробників»: посол України в США Маркарова розповіла про санкції і зброю

Головна / Війна з московитами 16-вер, 2023, 08:199 prov 300
Кого і чого стосуються нові санкції проти Росії, про які оголосили США? Чому вони були запроваджені саме зараз? Чим займатиметься спецпредставник США з економічного відновлення України, яким призначили Пенні Пріцкер? Хто конкретно контролює використання допомоги, яку надають США Україні?Про зустріч президентів і про те, коли ЗСУ можуть очікувати на отримання ATACMS? Про це Радіо Свобода в ефірі програми Свобода Live розпитало Надзвичайного та Повноважного посла України в США Оксану Маркарову.
– Пані посол, що означають ці санкції? На що вони реально будуть впливати?
– Ми працюємо постійно з нашим партнером над санкційним списком. Іноді це великі пакети, такі, як цей від 14 вересня. Іноді менші. З початку агресії вже запроваджено 50 таких пакетів. І фактично вже тисячі фізичних осіб і компаній.
Звичайно, цього дуже мало. Але вчорашній пакет надзвичайно важливий.
Закрили нарешті дуже багато прогалин у санкціонуванні ВПК Росії
По-перше, ми закрили нарешті дуже багато прогалин у санкціонуванні ВПК Росії.
Тобто не тільки досанкціонували компанії, які цим займаються, але й тих, хто постачає різні деталі, намагається допомогти ухилятися від санкцій, експортує електроніку.
Тому санкції – це надзвичайно важливо. На додаток до зброї, яка, безумовно, є пріоритет №1.
Чим більше і чим ширші санкції запровадять наші союзники, тим швидше ми, з одного боку, позбавимо Росію доходів, а з іншого – зробимо максимально складним, якщо не неможливим продовження цієї війни. Надзвичайно важливо! Але нам ще є над чим працювати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору