Рівне:

Створення та просування сайтів

Чому Будбаза КУБ стала лідером на ринку будівельних матеріалів в Україні

Комерційна 04-гру, 2023, 12:089 prov 308
Будмагазин КУБ – гарантія якісних матеріалів та вигідних цін
Будь-яке будівництво, незалежно від того, яка будівля зводиться ? приватний будинок чи багатоповерховий, громадський чи промисловий, потребує різних матеріалів та інструментів. Те саме передбачає і проведення ремонтних робіт. Тому, щоб повною мірою реалізувати все, що задумано у проекті, виконати роботу якісно та в короткий термін, найкращим рішенням буде звернутися до будмагазину КУБ. На сьогоднішній день ця торгова компанія є серед лідерів будівельного ринку України. При цьому не збирається зупинятися на досягнутому, активно розвивається та покращує якість послуг. Це сприяє великій популярності компанії серед покупців.
Переваги магазину
Стрімкий розвиток інтернет-комерції, у тому числі у сфері продажу будматеріалів, інструментів та обладнання, значно розширив можливості як користувачів, так і торгових компаній. Популярність інтернет-магазину КУБ – https://kub.in.ua/, насамперед, зумовлена відповідальною роботою всіх співробітників. Це також забезпечує низку переваг компанії, які сприяють підвищенню конкурентоспроможності, а саме:
  1. Будмаг КУБ має величезний та різноманітний асортимент товарів. Більше того, він постійно розширюється, щоб якнайкраще задовольнити запити покупців, для яких вигідно замовити відразу все в одному магазині та заощадити дорогоцінний час. На сайті можна легко і швидко знайти практично все, що стане в нагоді при будівництві, ремонті та облаштуванні будинків.
  2. Найнижчі ціни на товари. Це одна з важливих переваг. З одного боку, збільшується кількість нових та постійних покупців, а з іншого – інтернет-магазин розширює свої можливості та покращує позиції на ринку. Співпраця безпосередньо з відомими виробниками будматеріалів дозволяє знизити ціни на їхню продукцію за рахунок того, що не потрібно платити посередникам за послуги. Також для постійних клієнтів та тих, хто замовляє великі партії товарів, існує система знижок. Окрім цього, регулярно проводяться акції.
  3. Всі товари мають сертифікати якості та гарантії від виробників.
  4. Наявність 29 філій по всій Україні, у кожній з яких є свій вантажний автомобільний транспорт, дає можливість робити доставку товарів у максимально стислий термін. Якщо покупець має можливість, він може самостійно забрати замовлення із найближчого складу, коли йому буде зручно.
Сайт інтернет-магазину КУБ розроблений так, щоб можна було легко знайти все, що потрібно. Для цього є фільтри пошуку за категоріями, брендами, ціною, розмірами та іншими параметрами. Якщо виникли труднощі чи питання, завжди можна скористатися послугами консультантів, які допоможуть обрати оптимальний варіант. Їм можна написати в Телеграм або зателефонувати до контакт-центру з 8.00 до 21.00 без вихідних. Сплатити за товар можна готівкою до каси складу, після доставки, на сайті онлайн карткою Visa або MasterCard, на розрахунковий рахунок компанії з ПДВ або на рахунок ФОП без ПДВ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору