Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 03-лип, 2008, 18:279 prov 1 211
Гоща
29 червня в селі Горбаків відбулося урочисте відкриття реконструйованого за кошти ТзОВ СГП «Імені Воловікова» приміщення спортивного залу. У ході проведення урочистостей перший заступник голови райдержадміністрації Ю.Загиней вручив Почесну грамоту райдержадміністрації генеральному директору ТзОВ СГП «Імені Воловікова» В.Голубінці за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Гощанському районі, зазначивши, що „команда с.Горбаків є активним учасником як районних, так і обласних змагань з різних видів спорту”.

Демидiвка
Минулого тижня в селі Хрінники Демидівського району розпочався ІІІ обласний відкритий дитячий фестиваль патріотичної пісні „Наша слава козацькая не вмре, не загине!”. У заході беруть участь дитячі вокальні ансамблі, дуети, тріо, окремі виконавці з Рівненської, Житомирської, Івано-Франківської, Волинської, Хмельницької областей, Києва, Молдови (100 учасників).

Дубно
Через Дубно протікає тихоплинна Іква. Та не можуть скористатись її прохолодою мешканці міста в літню пору. І не лише через відсутність упорядкованих пляжів – уже вкотре санепідемстанція винесла вердикт про заборону купання. Цього разу воду „всіяно” яйцями аскарид. А кількома тижнями раніше тут виявлено „сліди” іншого глиста – власоглава. Це наслідки постійного забруднення річки фекаліями, що потрапляють сюди з нечистотами.

Кузнецовськ
Під час проведення тижня роботодавця у Кузнецовському міському центрі зайнятості для незайнятих громадян відбувся ярмарок вакансій за будівельними професіями. У ярмарку взяли участь перший заступник міського голови Микола Суддя та начальник відділу кадрів КАТ «Енерговисотспецбуд» Петро Кукла. Майже 60 безробітних мали змогу отримати відповіді першого заступника міського голови та директора міського центру зайнятості на питання, які їх турбують сьогодні, зокрема, в частині працевлаштування, навчання, заборгованості з виплати заробітної плати тощо. Друга частина зустрічі була присвячена безпосередньо спілкуванню безробітних із начальником відділу кадрів КАТ «Енерговисотспецбуд», що має потребу у найманих працівниках за будівельними професіями.

Острог
Минулого тижня відбулося засідання колегії Острозької райдержадміністрації, під час якого заслухали звіт директора ДП „Острозький територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів, інвалідів та малозабезпечених громадян” щодо надання соціальних допомог пільговим категоріям населення району, розглянули питання про стан організації громадських робіт сільвиконкомами у 2008 р., стан і перспективи розвитку зеленого та сільського туризму.

Радивилiв
Нещодавно духовенство храму св.О.Невського організувало хресний хід на Козацькі могили. Такі паломницькі ходи здійснюються, аби вшанувати пам’ять загиблих козаків молитвою. А ті, хто зважився пройти більш як тридцять кілометрів пішки, таким чином спокутують і власні гріхи перед Господом, духовно зростають.

Рiвне
За даними щорічного рейтингу «Найкращі міста для життя», що проводить журнал «Фокус», Рівне знаходиться на 36 місці з 55 міст, що брались до уваги. Наші найближчі сусіди Луцьк — на 10 сходинці, Львів — на 9, Хмельницький — на 15 позиції та Житомир — на 33. Таким чином, за даними журналу, у Рівному найгірші умови для життя серед всіх найбільших міст Західної України, які брали участь у рейтингу.
На першому місці рейтингу батьківщина спікера Верховної Ради Ярсенія Яценюка – місто Чернівці.

Сарни
Про стан торгівельного та побутового обслуговування населення району звітувала перед членами колегії в.о. заступника голови райдержадміністрації Світлана Усик. Вона повідомила, що при перевірці торгівельних закладів виявлено багато порушень. Зокрема, було встановлено, що деякі заклади використовують для виготовлення хот-догів м’ясо невідомого походження. Були вилучені також ковбасні вироби без супровідних документів виробника. Світлана Усик також зазначила, що на ринках району реалізуються харчові продукти без документів, що засвідчують якість та безпеку для вживання населення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору