Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 16-лип, 2008, 16:249 prov 1 104
ОВЕН (21.03-20.04). Даний перiод виявиться не простим. Вам доведеться обирати та розставляти прiоритети в питаннях, пов'язаних з родиною i роботою. Протягом тижня зосередьтесь на стосунках з колегами i пiдлеглими, але сторонiться конфлiктiв i суперечок. Будь-якi iнтриги, як вашi, так i проти вас, на цьому тижнi протипоказанi. Будьте мудрiшими i не забувайте, що якщо ви вплутаєтеся в авантюру, то цим додасте собi масу проблем.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). На цьому тижнi вам може бути складно наважитися на стрiмкий стрибок уперед. Переможiть цей страх — i ви вiдчуєте задоволення й упевненiсть у власних силах. А це значить, що ви, як завжди, на висотi. Енергiя почне бити ключем, ви будете здатнi залагодити вiдразу тисячу справ. Фортуна посмiхається вам, але будьте мудрiшими i не поспiшайте. А все iнше — у ваших силах i можливостях.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Подiї у професiйнiй дiяльностi будуть досить бурхливими i непередбаченими. Проявiть iнiцiативу i активнiсть. Партнери здатнi вас пiдтримати, але вам за це доведеться брати участь у вирiшеннi чужих проблем. Треба буде важко попрацювати, але вашi зусилля будуть щедро винагородженi. В особистих взаєминах не виключенi конфлiкти i непорозумiння, проявiть терпiння та витримку.

РАК (22.06-23.07). Намагайтеся висловлюватися так, щоб оточуючi люди розумiли вас ясно i чiтко. Якщо ви ще не можете сказати "нi", то зараз вдалий момент для того, щоб навчитися це робити. Данi протягом цього тижня обiцянки обов'язково намагайтеся виконати, якщо ви зможете це зробити, то заслужите репутацiю людини слова, що надасть вам великi переваги в майбутньому. Бережiть здоров'я, уникайте стресiв i перевтоми.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не пiддавайтеся апатiї й поганому настрою. Негативнi думки варто якнайшвидше вiдiгнати вiд себе, бо вони можуть не тiльки зiпсувати ваш настрiй i самопочуття, але й матерiалiзуватися. Намагайтеся мислити оптимiстично. Уникайте будь-яких перевантажень.

ДIВА (24.08 — 23.09). Тиждень вимагатиме вiд вас чимало витримки, але подiї, що вiдбуватимуться протягом цього перiоду, зроблять вас сильнiшими. Це прекрасна нагода для виховання характеру, сили волi, та наполегливостi. У досягненнi мети уникайте консервативного пiдходу. Якщо завдання не можна вирiшити прямо, то постарайтеся хоча б оцiнити можливiсть використання iнших способiв досягнення бажаного.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Зайва самовпевненiсть стане у перешкодi при спiлкуваннi з людьми. У цей перiод свої амбiцiї варто притримати, будьте тактовними й ввiчливими. Може виникнути вiдчуття, що оточуючi вiдвернулися вiд вас i ви залишилися на самотi. Не лякайтеся, це лише прямий натяк зiрок на те, що настав час розiбратися у собi.

СКОРПIОН (24.10-22.11). У даний перiод ви схильнi переоцiнювати власнi можливостi й наявнiсть вiльного часу, що призведе до пустих обiцянок, якi згодом не зможете виконати. Проявiть пiдвищену обачнiсть при обiгу iз грошима. Зараз не рекомендується носити iз собою великi суми грошей, брати кредит, укладати фiнансовi угоди або захоплюватися ризикованими iнвестицiями.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). На цьому тижнi особливу увагу придiлiть кар'єрi, бо не виключенi досить привабливi пропозицiї. Щоб домогтися довгоочiкуваного успiху, вам необхiдно продумати свiй iмiдж. А от iз ризикованими планами та дiями бажано зачекати. Постарайтеся не звертати уваги на чутки та висловлювання супротивникiв. Дипломатичне i грамотне вирiшення проблем буде найефективнiшим.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Життя буде бити ключем — i вiд вас залежить, яким i по якому мiсцю. Ваше завдання — навчитися осiдлати хвилю. Якщо ви зможете управляти ситуацiєю, то за цi кiлька днiв ви зумiєте звернути гори. Знайдiть час добре попрацювати головою — i неяснi, неоформленi думки перетворяться на чiтку досяжну мету. Взаємини з близькою людиною будуть складатися досить напружено. Знайдiть компромiс, не варто зациклюватись на дрiбницях.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). На цьому тижнi вам доведеться добре попрацювати. В протилежному випадку багаж незавершених справ може надто загальмувати просування вперед. На вас чекатиме багато паперової роботи. Уникайте балачок, бо будь-яке необережне слово може обернутися проти вас. Якщо ви прислухаєтеся до себе й довiритеся своії iнтуїцiї, то вам пощастить, i ви зможете втiлити в реальнiсть майже все задумане.

РИБИ (20.02-20.03). Протягом цього тижня вдало зав'язуватимуться новi партнерськi взаємини, змiцнюватимуться зв'язки у бiзнесi. Проявiть свою комунiкабельнiсть — i ви не пошкодуєте про це. Вам необхiдно увесь час бути в курсi подiй, щоб не пропустити важливу iнформацiю. Прислухайтеся до внутрiшнього голосу — тодi ви будете приймати такi рiшення, якi забезпечать успiх у майбутньому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору