Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 28-сер, 2008, 09:599 prov 1 338
ОВЕН (21.03-20.04). Вас можуть повнiстю зайняти побутовi проблеми. Компромiси будуть гарнi на роботi й зовсiм неприйнятнi вдома. Очiкується багато дрiбної й нудної роботи, що вимагатиме терпiння й посидючостi. У вихiднi є шанс зiпхнути частину домашнiх проблем на родичiв.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вас очiкують новi перспективи й можливостi, важливо їх не упустити. Постарайтеся не проговоритися про таємне, що у вас на душi, — цим можна подiлитися тiльки з найближчими людьми. Посмiхайтеся i постарайтеся викликати на допомогу всю мiць творчої енергiї.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вам доведеться докласти масу зусиль, щоб упоратися з завданнями на роботi, при цьому начальство може так i не оцiнити вашої заповзятостi. Вам легко вдаватимуться справи, пов'язанi iз проявом особистої iнiцiативи. У недiлю вiдпочивайте й веселіться вiд душi.

РАК (22.06-23.07). Завдяки припливу творчих сил удасться знайти нестандартне рiшення в складнiй справi, вигадати щось оригiнальне, що викличе замилування оточуючих. Цей час благотворний для професiйного росту. У недiлю ймовiрнi цiкавi зустрiчi iз друзями, обмiн досвiдом i враженнями.

ЛЕВ (24.07-23.08). Вам доведеться викликати на допомогу мудрiсть i терпiння й провести велику роботу над помилками. Будьте уважнiші при спiлкуваннi зі спiвробiтниками, тому що будь-яке необережне слово може обернутися проти вас. Згадайте про дім, подбайте про його благоустрiй i затишок.

ДIВА (24.08 — 23.09). Вам буде необхiдно доводити, що ви здатнi переборювати будь-якi труднощi. Вас провокуватимуть на з'ясування вiдносин — намагайтеся не вступати в конфлiкти, тим бiльше iз близькими й дорогими людьми, iнакше ви можете з ними надовго посваритися.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Сприятливий час для просування по службi. Постарайтеся об'єктивно розрахувати свої сили, не переоцiнюйте можливостi. Прислухайтеся до голосу iнтуїцiї — це дозволить уникнути багатьох помилок i наблизить вас до виконання заповiтного бажання.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Вас очiкує iнтенсивна робота. Тиждень буде повний сповнений подiй — як на роботi, так i у власному будинку. Будьте обережнiші з документацiєю. Вiдмiнний перiод, щоб просунутися в особистих справах i на роботi.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Не втрачайте контролю над емоцiями, iнакше ймовiрний крах вашого престижу. Тиждень буде досить напруженим через збiльшення обсягу роботи. Добре обмiркованi слова зроблять сприятливе враження на колег. Не варто шукати допомоги з боку — краще самому напружитися.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Важливо не злякатися раптового успiху й не почати метушитися з радощiв. Початок тижня варто присвятити рiшенню сiмейних проблем. Придiлiть увагу дiтям. Уникайте перевантажень на роботi: зайва зайнятiсть не залишить часу, щоб радуватися життю.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Не дозволяйте собi розслабитися й перейти на довiрливий тон — цим можуть скористатися вам у збиток. Неслужбовi вiдносини з колегами не рекомендуються. Не слiд сподiватися на пiдтримку начальства, краще розраховувати на власнi сили.

РИБИ (20.02-20.03). Не пiддавайтеся на спокуси й провокацiї. Краще заздалегiдь намiтити лiнiю своєї поведінки й дотримуватися її. Вам може знадобитися допомога, тому що самостiйно впоратися з величезним обсягом роботи буде не пiд силу.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Сергій 01-вер, 23:00

Гороскоп супер! Дуже радує, що він на українській мові.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору