Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 07-сер, 2008, 15:289 prov 1 046
Володимирець
Працевлаштуванню випускників Володимирецького ВПУ-29, які отримали комплексну професію “муляр, маляр, штукатур”, передувала спільна клопітка робота фахівців районного центру зайнятості, дирекції училища та роботодавців. І ось, як повідомили з обласного центру зайнятості, є результат — 8 юнаків і дівчат отримали роботу, хорошу заробітну плату, шанс стати справжніми майстрами. Допомогли молодим реалізувати свій потенціал керівники СВК «Колос» Сергій Купрій та КП «Рем-сервіс» Володимир Троневич, які забезпечили їх робочими місцями на своїх підприємствах.

Гоща
Складні гідрометеорологічні явища, що виникали в період з 14 по 25 липня 2008 року, призвели до масових пошкоджень житлових будинків, громадських будівель, ліній електропередач, інших об’єктів життєзабезпечення населення, сільськогосподарських посівів. Так, у районі пошкоджені покрівлі 21 житлового будинку та 27 господарських споруд, покрівлі 4 сільських ЗОШ, 2 ФАПів, 2 адмінбудинків та 1 виробничого приміщення. Підтоплено приміщення дільничої лікарні в с. Бугрин. В агроформуваннях всіх форм власності пошкоджено 800 м2 покрівлі, зруйновано 120 м цегляної огорожі. Загальні збитки складають 274,9 тис. грн.

Дубно
Майже три роки тривала реконструкція „Дубномолока”. Правлінню ЗАТ, очолюваному Олексієм Козловським, вдалося залучити до модернізації підприємства 30 мільйонів доларів. Тут встановлено, зокрема, обладнання французької фірми. До речі, така лінія ( єдина в Україні) дала можливість повністю автоматизувати виробничі процеси, що відбуваються в „закритому” режимі. Керувати ними допомагає електронна система управління. Нововведення дозволило підвищити продуктивність праці на 85 відсотків: нині щодоби дають лад 550 тоннам молока, випускають 50 тонн твердого сиру.

Дубровиця
28 липня в Мочулищенській і Трипутнянській сільрадах регіональний координатор Чорнобильської Програми Відродження і Розвитку програми розвитку ООН Володимир Філіц у супроводі заступника голови райдержадміністрації Павла Ващишина провів презентацію спільного Проекту ЄС та Програми розвитку ООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”. У заходах взяли участь керівники і працівники місцевих установ, організацій.

Здолбунiв
3 серпня в реанімаційне відділення Здолбунівської центральної районної лікарні з діагнозом: медикаментозне отруєння клофеліном, госпіталізували однорічного хлопчика, жителя с.Глинськ Здолбунівського району. Дитина перебуває у задовільному стані.

Острог
Національний університет «Острозька академія» виділить кошти на допомогу постраждалим від стихійного лиха на Івано-Франківщині. Як повідомляє офіційний веб-сайт університету, колектив навчального закладу виступив з ініціативою перерахувати одноденний заробіток кожного співробітника академії для потерпілих від стихійного лиха на Івано-Франківщині.

Радивилiв
Нещодавно завершився кастинг на конкурс «Міс Радивилів». Участь у змаганні на найвродливішу візьмуть десятеро дівчат — з Пустоіванного, Хотина, Бугаївки, Срібного, Крупця та Радивилова.

Рiвне
Упродовж нинішнього року працівники Державного архіву Рівненської області розглянули понад 2 тисячі звернень від жителів регіону. Більше 90 відсотків із них мають соціальне спрямування.
Левова частка звернень стосується проблем пенсійного забезпечення. Зокрема, люди просять надати допомогу у розшуку документів про трудовий стаж та розмір заробітної плати, отримання державних нагород, підтвердження депутатського стажу, надання статусу учасника Великої Вітчизняної війни та інші.

Сарни
Збори громадськості щодо ініціювання проведення референдуму про дострокове припинення повноважень депутатів Сарненської міської ради та сарненського міського голови Леонтія Ніколайчука проведено 3 серпня. Приводом для ініціювання референдуму стала ситуація навколо встановлення лінії гальваніки на місцевому заводі мостових технологічних конструкцій та позиція міської влади, яка дала дозвіл. Ініціативна група, яка виступає проти встановлення такої лінії, мотивує це тим, що вона може негативно вплинути на екологію в місті. Міський голова каже, що нововведення пройшло екологічну експертизу, в тому числі незалежних експертів, та має позитивні висновки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору