Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнян поперло на романтику

Особливий погляд 20-вер, 2008, 19:189 Lobanovskiy 3 501
Рівнян поперло на романтику

Схоже, що традиційне освідчення, стоячи на коліні перед коханою із пропозицією руки та сердця, вийшло з моди. Все частіше романтики віддають перевагу оригінальним методам.
Так, на тротуарах Рівного, перед будинками все частіше можна побачити написи на тему: „Я тебе кохаю”, „Вибач” і т.п. і перехожі, проходячи і бачачи „лист на асфальті”, на мить забувають про буденні клопоти і згадують про щось світле та добре.
Людмила, котра працює двірником в одному із ЖЕКів Рівного, говорить, що в цьому нічого поганого немає. — Нехай краще малюють на асфальті, аніж на стінах будинків. Тим більше, пишуть гарні слова, а не всяку нецензурщину, — говорить вона. — Інколи звичайно, малюють фарбою, проте через деякий час цей напис всеодно стирається.
Дівчата ж просто шаленіють від подібного освідчення. Зрозуміти можна – адже приємно, коли хтось приділяє увагу.
Романтикам ще залишилося мало часу, аби тішити своїх коханих подібними освідченнями, адже скоро зима. Однак вони і в цьому випадку не впадуть у відчай — будуть „витоптувати” зізнання на снігу. І від слів лід розтане!
Але не важливо, на чому ти пишеш — на папері чи на асфальті — головне, щоб слова були щирими, ішли від самого сердця. І все буде добре!
Микола Кирильчук
Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору