Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 18-січ, 2007, 16:079 prov 1 258
Дубно
Невдовзі поблизу п’ятої школи зведуть храм вірники греко-католицького обряду, які зареєстрували свою громаду. Допомагають їм стати на ноги семінаристи з Тернополя.
Дубровиця
Більше року медики району були позбавлені резерву водопостачання. Головний лікар району Григорій Карпенюк неодноразово порушував це питання на сесіях райради, проте довго не вдавалося зрушити справу з мертвої точки. Проблему вдалося вирішити завдяки Рівненській геологічній експедиції Північного державного регіонального геологічного підприємства “Північукргеологія”. Днями геологи подали воду з нової артсвердловини в районі Дубровицької центральної районної лікарні.
Здолбунів
15 січня в селі Гільча-Друга внаслідок шквальних поривів вітру та через довготривалу експлуатацію впала залізна водонапірна башта, що перебуває на балансі Урвенської сільської ради, в результаті чого без централізованого водопостачання залишилися загальноосвітня школа, дитячий садок та 135 приватних споживачів води.
Кузнецовськ
У Кузнецовську відбувся ІІІ міський фестиваль колядок та щедрівок. Фестиваль проводиться у рамках програми розвитку культури міста на 2005-2007рр. Учасників привітав міський голова Володимир Коровкін, який вручив організаторам заходу символ фестивалю — дідух, який спеціально для цього виготовив народний майстер зі Здолбунівщини М.Огородник. У фестивальній програмі взяли участь 11 дитячих і 8 дорослих колективів.
Млинів
Будівельна фірма із Волині звернулася у Млинівську селищну раду із клопотанням про виділення двох гектарів землі для зведення комплексу пятиповерхівок із відповідною соціальною інфраструктурою. Сесія селищної ради дала дозвіл на збір матеріалів попереднього погодження.
Острог
15 січня в Острозі відбулося відкриття нового приміщення загальноосвітньої школи №3. До будівництва долучилася вся острозька громада: кошти збирали в колективах підприємств та організацій, їх надавали приватні підприємці та громадські і політичні діячі. Як результат, в Острозі відкрито сучасну, оснащену новітніми навчальними технологіями школу для понад трьохсот учнів, збудовану в короткі терміни.
Рівне
Директор КП «Теплотранссервіс» Тетяна Казачек написала заяву на звільнення за власним бажанням. Причиною рішення Тетяни Казачек, за її словами, є передача теплопостачального підприємства з обласного бюджету у міську власність, а відтак — міська влада повинна сама формувати команду і призначати керівників. Щодо того, хто займе вакантну посаду, Тетяна Казачек утрималася від коментарів.Керівництво управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому поки ніяк не прокоментувало заяву Тетяни Казачек.
Сарни
У грудні 2006 року в смт. Степань відкрив двері будинок-інтернат на 30 ліжок для постійного або тимчасового проживання одиноких людей. Громадяни Сарненського району, які залишилися без догляду, житла або опинилися в скрутному життєвому чи матеріальному становищі та мають бажання влаштуватися в будинок-інтернат, можуть звернутися із заявою до директора координаційного територіального центру з обслуговування малозахищених верств населення. Інформацію про умови прийому до будинку-інтернату можна отримати за тел. 3-47-07.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору