Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 18-січ, 2007, 16:139 prov 1 068
Поразкою завершилася поїздка МФК “Рівне” у Київ у черговому турі чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі. Підопічні Юрія Баховського зустрічалися зі столичним НУХТ і поступилися 1:2. Незважаючи на те, що гості володіли ініціативою, привезти бодай очко не вдалося. Єдиний м’яч у складі нашої команди забив Вадим Басюк.
Результати ігор: “Планета-Міст” — “Меркурій-ЧТЕІ” — 2:5, “Локомотив” — “Каменяр” — 10:3, “Кардинал” — Контингент” — 2:2.
Лідирує у чемпіонаті одеський “Локомотив” — 20 очок. В активі нашої команди 10 очок. Наступний матч МФК “Рівне” має провести 20 січня вдома з ФК “Бориспіль”. Проте доля цієї гри залишається під питанням. За попередньою інформацією, гості мають намір знятися зі змагань.

* * *
Переможцями одинадцятого благодійного турніру з міні-футболу пам’яті Анатолія Мудика, який передчасно пішов з життя 1996 року, стала команда ”Ветерани”. На старт змагань вийшли шість колективів, які були розділені на дві групи. Переможці груп зустрілися у фіналі. Команда “Ветерани” з рахунком 5:3 перемогла колектив ДЮСШ-4-88 і виборола головний приз.

* * *
Став відомий календар змагань ІІ Польської ліги зі спідвею. Нинішнього сезону змагатимуться сім команд. Крім трьох польських колективів: “Колеяж” (Равіч), КЖ “Колеяж” (Ополе) та КЖ “Орел” (Лодзь), у лізі представлені чотири іноземні команди “Рівне-Україна”, “Спідвей-Мішкольц”, “АК Маркета” (Прага) та “Локомотив” (Даугавпілс). Сезон розпочнеться 9 квітня. “Рівне-Україна” перший тур проведе в Равічі проти місцевого “Колеяжу”. Проте наразі невідомий склад команди “Рівне-Україна”. Чи буде кому виступати за команду, яка не розрахувалася з гонщиками за минулий сезон, і хто фінансуватиме клуб?

* * *
На базі Рівненського міського палацу дітей та молоді 3-5 січня відбулися змагання чемпіонату України з гри го. Участь у змаганнях взяли 38 спортсменів, п’ять з яких представляли Київ, і 33 рівнян. Внаслідок напруженої боротьби перемогу святкував рівняннин Юрій Михалюк. На другому місці киянка Марія Захарченко. Третє-четверте місця поділили Михайло Дорощук (Київ) та Олександр Єрошкін (Рівне). Підготував рівненських спортсменів керівник школи інтелектуальних ігор міського палацу дітей та молоді Віктор Шевчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору