Рівне:

Створення та просування сайтів

Гра є — прийде й результат

Спорт 26-вер, 2008, 08:499 prov 1 202
Ніяк не може набрати перші очки рівненська команда у дебютному сезоні у чемпіонаті України з футзалу у вищій лізі. У четвертому турі у впертій боротьбі підопічні Юрія Баховського поступилися вдома команді „Єнакієвець” (Єнакієве) — 5:7 (2:4). Гра видалася врожайною на голи. Господарі майданчика намагалися порадувати своїх вболівальників перемогою. На жаль, зробити це не вдалося.
Гра є — прийде й результат

Впродовж всієї гри рівняни виступали у ролі наздоганяючих. Вже на перших секундах гри Максим Крупін елегантно перекинув Сергія Щербакова і вивів гостей вперед. За хвилину на вістрі атаки був Олександр Хурсов — повз ворота. На п’ятій хвилині Ігор Краєвський подвоїв рахунок. Проте протримався він не довго. В лічені секунди Вадим Басюк скоротив рахунок. Пройшло менше хвилини й зусиллями Максима Крупіна “Єнакієвець” добивається різниці в два м’ячі. За підтримки вщент заповнених трибун господарі намагалися відігратися. В середині першої половини гри їм це вдалося — м’яч на свій рахунок записав Едуард Петрик. Гра йшла на зустрічних курсах. Небезпечні моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. Досвід та майстерність гостей далися взнаки. На 14 хвилині Віталій Нестерук встановив рахунок першого тайму — 2:4. Хоча можливості для господарів змінити його були. На сімнадцятій хвилині гості заробили шостий фол, який пробивається десятиметровим ударом. Рівняни двічі їх виконували. В обох випадках рахунок не змінився: спершу не зміг переграти воротаря Роман Волох, а за 11 секунд до перерви — Богдан Савчук.
У старті другого тайму “Єнакієвець” знову відірвався. Проте впродовж двох хвилин рівняни до мінімуму скоротили відставання. Здавалося, ще трішки й гості затремтять і здадуться. На жаль, господарі пропустили швидку атаку і за три хвилини збільшили відставання до двох голів. За хвилину Роман Волох отримав червону картку за фол останньої надії. Надія зажевріла за півтори хвилини, коли в меншості Вадим Басюк забив гол — 5:6. Проте відіграти бодай очко не вдалося. На останніх секундах на рівному місці помилився Вадим Жак, чим скористався Максим Крупін і встановив остаточний результат — 5:7.

Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Ми зустрічалися із фаворитом чемпіонату. Команда на 80 відсотків укомплектована діючими або колишніми гравцями збірної України. Незважаючи на програш, ми подарували видовищний футбол. Могли забити більше і менше пропустити — це все молодість. У наші ворота влітали голи нелогічні, після дитячих помилок. На жаль, деякі гравці команди розуміють все на рівні першої ліги. Будемо працювати, рости у майстерності — тоді появляться перемоги.
Зараз у чемпіонаті півторамісячна перерва. Маємо запрошення на турніри в Одесі та Івано-Франківську. Будемо вирішувати куди їхати й готуватимемося далі.

Микола Шевцов, головний тренер “Єнакієвця”:
— Мені немає чого сказати про цю гру. Як на мене, це була авантюра, а не футбол. Таким складом, як у нас, пропускати п’ять голів неприпустимо. В мене негативне враження про цю зустріч. За майстерністю ми мали вигравати 7:1. Це найгірша гра в сезоні. У нас біда — всі майстри. Всі грають на роялі, а немає кому носити.
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”Кардинал” — 3:1, ”Енергія” — ”Тайм” — 1:1, ЛТК — ”СумДУ-Артмотор” — 1:1, ”Ураган” — ”Маріон” — 2:2, ”Будівел” — ”Локомотив” — 1:4, ТВД — ”Планета-Спорт” — 2:2, МФК ”Шахтар” — ”Контингент” — 9:2. У турнірній таблиці тривладдя — по сім очок набрали команди ”Ураган” (Івано-Франківськ), ”Єнакієвець” (Єнакієве) та ”Енергія” (Львів). МФК ”Рівне” разом із львівським ”Кардиналом” замикає турнірну таблицю — без очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору