Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів’яни взяли класом

Спорт 13-лис, 2008, 15:289 prov 862
Львів’яни взяли класом


Молоді футболісти Рівного від гри до гри набирають майстерності. Кожен зіграний матч додає їм впевненості у власних силах. В цьому пересвідчився черговий суперник — грізний львівський ТВД. Дебютант чемпіонату зустрів гостей організованими діями в захисті та небезпечними контратаками.
Львів’яни ніяк не чекали та таку дисципліновану гру господарів. Звичайно, вони володіли ініціативою, більше і гостріше атакували. Проте рівняни досить впевнено та щільно діяли в захисті, не дозволяючи гостям відзначитися. Збиті з пантелику футзалісти ТВД ніяк не могли пробити Сергія Щербакова. Коли, здавалося м’ячу нікуди було дітися, на допомогу приходили штанги та поперечини. Характерною була атака гостей на восьмій хвилині, коли спершу Дмитро Сільченко влучив у штангу, а за кілька секунд Олександр Маржановський — у поперечину. Контратаки господарів завершувалися ударами повз ворота, або ж м’яч забирав воротар.
Після перерви перевага гостей втілилася у голи. Рівняни впевнено захищалися, але львів’яни завдяки вищій індивідуальній майстерності змогли двічі вразити ворота МФК ”Рівне”. На 27 хвилині Євген Рогачов наважився на дальній удар. Сергій Щербаков був прикритий своїми та чужими гравцями й не зміг вчасно зреагувати. Через дві хвилини Василь Денис скористався дальнім пасом Андрія Мельника й подвоїв рахунок. В заключні хвилини господарі випустили п’ятого польового гравця, але забити бодай гол престижу не змогли — 0:2.
МФК ”Рівне” набрав три очки й перебуває на передостанньому місці. Лідирують донецький ”Шахтар” та львівський ”Тайм” — по 16 пунктів, на одне менше у ТВД.
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”Будівел-ВВ” — 4:2, ”Ураган” — ”Кардинал” — 4:3, ”Луг.Т.К.” — ”Локомотив” — 4:4, ”Енергія” — ”Єнакієвець” — 0:0, ”Тайм” — ”Марріон” — 4:0, ”СумДУ-Артмотор” — ”Контингент” — 4:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору