Рівне:

Створення та просування сайтів

Ураган вгамували!

Спорт 18-гру, 2008, 09:569 prov 910
Ураган вгамували!


МФК ”Рівне” зумів здобути першу перемогу в чемпіонаті України з міні-футболу у вищій лізі в рідних стінах. До двох виїзних виграшів підопічні Юрія Баховського врешті-решт додали домашній. Сталося це у суботу, коли за шаленої підтримки вболівальників рівняни здолали івано-франківський ”Ураган” — 2:1.
Матч пройшов у безкомпромісній боротьбі. Суперники були гідні один одного. Проте більшоге бажання перемогти мали господарі. Саме настрій на поєдинок та заряд глядацької енергії дозволили МФК ”Рівне” виграти. Початок зробив на 14 хвилині Павло Дармовіс, який вивів господарів уперед. Перший його удар Владислав Корнєєв відбив. Проте Павло не виключився з боротьби і зміг з другої спроби загнати м’яч у сітку воріт “Урагану”. Гості відповіли серією атак. Гострі моменти виникали поблизу воріт господарів все частіше. Проте надійно діяв захист МФК “Рівне”, а на останньому рубежі справжні дива творив Сергій Щербаков. Підопічні Юрія Баховського відповідали швидкими контратаками, які не поступалися в гостроті атакам івано-франківців. На перерву суперники пішли за мінімальної переваги господарів — 1:0.
З початком другого тайміу івано-франківці продовжили шукати щілини у захисті рівнян. Поки “Ураган” намагався забити, господарі подвоїли рахунок. На 26 хвилині Вадим Басюк попресингував на стороні гостей, відібрав м’яч і віддав пас на Вадима Жака. Останній в один дотик переадресував на Романа Волоха. Наш капітан не схибив — 2:0. Майже відразу гості зменшили відставання. Відзначився Роман Ярий, який замкнув простріл Романа Кіндратіва. Гра пішла на зустрічних курсах. Під завісу гри, коли гості всіма силами намагалися бодай зрівняти рахунок, підопічні Юрія Баховського мали не одну можливість збільшити його. На заваді основному ставала неточність на завершальній стадії атаки. Коли ж м’яч летів у ворота, свою майстерність демонстрував воротар ”Урагану”. Фінальний свисток потонув у переможних вигуках вболівальників МФК ”Рівне”
Головний тренер МФК „Рівне” Юрій Баховський:
— Ми очікували на складний матч. Сьогодні ми зустрічалися із серйозним суперником. З іншого боку, ми давно не радували своїх вболівальників перемогою вдома. Нам вдалося втримати сухими свої ворота на початку гри, а потім відкрити рахунок. Ми контролювали хід матчу й змогли довести його до логічного завершення! Після матчу я всім гравцям подякував за гру. Не можу когось виділити у складі — всі молодці.
Головний тренер „Урагану” Сергій Гупаленко:
— Мабуть, це був найгірший матч, який ми провели впродовж першого кола. Можливо, суперник сьогодні зіграв набагато цікавіше. У рівнян, на мою думку, було більше бажання виграти й вони краще налаштувалися на поєдинок. Команда молода, є багато перспективної молоді. Виділити нікого не можу — у вас грала команда. По своїх не можу сказати — буду передивлятися гру і робити висновки.
Результати решти ігор: “Єнакієвець” — “Контингент” — 6:1, “Планета-МІСТ” — “Тайм” — 0:2, “Кардинал” — “Енергія” — 0:7, “Локомотив” — “СумДУ-Артмотор” — 3:3 , “ТВД” — “Луг.Т.К.” — 1:2.
Лідирує у чемпіонаті львівський “Тайм” — 25 очок. МФК “Рівне” з дев’ятьма очками перебуває на тринадцятій сходинці турнірної таблиці. Саме із лідером наша команда проведе кубкові матчі в 1/8 розіграшу Кубка України з футзалу. Перший матч відбудеться у Львові 28 січня, а повторний — 11 лютого у Рівному. Інші пари склали: ”ЛТК” (Луганськ) — ”Водник” (Алушта), ”Контингент” (Житомир) — ”Сапар” (Донецьк), ”Енергія” (Львів) — ”Шахтар” (Донецьк), ”Марріон” (Одеса) — ”Кардинал” (Львів), ”Моноліт” (Харків) — ”ТВД” (Львів), ”Ураган” (Івано-Франківськ) — ”Локомотив” (Харків).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору