Рівне:

Створення та просування сайтів

Завершення року видалося невдалим

Спорт 09-січ, 2009, 11:079 prov 807
Завершення року видалося невдалим


На песимістичній ноті завершили минулий рік футзалісти МФК ”Рівне”. У двох заключних турах підопічні Юрія Баховського зазнали двох поразок. І якщо в домашньому матчі з луганською командою „Луг.Т.К.” рівняни аж ніяк не заслуговували на поразку, то у виїзному з львівською „Енергією” мало хто сподівався на позитивний результат.
Останній офіційний домашній поєдинок нинішнього року виявився для МФК “Рівне” невдалим. У безкомпромісній боротьбі господарі поступилися луганському “ЛТК” — 1:3 (0:1). Матч розпочався із запізнення — суперники чекали на арбітрів, які спізнилися на поєдинок. Перший тайм пройшов у малоцікавій грі. Команди більше думали про захист власних воріт. Численні глядачі побачили один-єдиний гол, який забив Віталій Ятло. Результативний постріл став наслідком довгого розіграшу м’яча.
Після перерви рівняни включили швидкості, і небезпечні моменти почали з’являтися все частіше. Проте втілити свою територіальну перевагу у голи підопічні Юрія Баховського не змогли. Навпаки, господарі примудрилися пропустити. За дві хвилини до завершення поєдинку, коли вийшов п’ятий польовий гравець, Роман Волох звів перевагу луганчан до мінімуму. Він же міг принести першу нічию у чемпіонаті для МФК “Рівне”. Проте заштовхнути м’яч у ворота не вдалося. А от гості своїм шансом скористалися сповна. Сергій Дрьомов поставив крапку у зустрічі — 3:1.
30 грудня МФК „Рівне” завітав до Львова. Матч з одним із лідерів чемпіонату видався для нашої команди невдалим. Пропустивши дев’ять сухих м’ячів, рівняни записали в свій пасив чергову поразку. За відсутності основного воротаря Сергія Щербакова у рівнян по тайму відстояли молоді голкіпери Чемерис та Колодюк. Проте списувати все на воротарів не можна — без активних дій польових гравців воротар не може врятувати команду. А того дня підопічні Юрія Баховського діяли беззубо. Як підсумок — розгромна поразка — 0:9 (0:4).
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”Шахтар” — 1:2, ”Луг.Т.К.” — ”Ураган” — 1:1, ”Контингент” — ”Кардинал” — 1:0, ”Марріон” — ”Планета-Міст” — 0:3, ”Єнакієвець” — ”Локомотив” — 5:3, ”Тайм” — ”Локомотив” — 1:2, ”Марріон” — ”Моноліт” — 0:5.
У турнірній таблиці лідирує донецький ”Шахтар” — 32 очки. МФК ”Рівне” з дев’ятьма пунктами посідає тринадцяте місце. У суботу, 10 січня, рівняни приймають львівський ”Тайм”. Наш суперник з 29 очками посідає друге місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору