Рівне:

Створення та просування сайтів

Інвестор ВАТ “Рівнесільмаш” задоволений результатами роботи підприємства

Останні новини 23-січ, 2009, 10:089 prov 954
Інвестор ВАТ “Рівнесільмаш” задоволений результатами роботи підприємства у 2008 році. Про це під час робочої зустрічі з керівництвом регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській області 22 січня 2009 року заявила засновниця ТзОВ “Морган Феніче” МакМахон Лоррейн Ізабелль Марі Стевенін. Нагадаємо, саме це товариство придбало у листопаді 2007 року 38% пакету акцій ВАТ «Рівнесільмаш» за 22 мільйони 325 тисяч гривень.
На підприємстві нарощуються обсяги виробництва. Щоправда, наслідки світової економічної кризи відчули вже наприкінці минулого року, коли дещо зменшилася кількість замовлень на тракторні та автомобільні причепи. Утім, пані МакМахон запевняє – виробництво не зупиниться. А основні вимоги, які ставилися державою перед покупцем “Рівнесільмашу”, виконуються у повній мірі. Зокрема, відсутня заборгованість із виплати заробітної плати, не звільнено жодного працівника.
Підприємство також забезпечує безперебійне постачання еклектроенергії до Квасилова. Голова правління ВАТ Роман Басараб розповів, що у 2008 році витрачено майже мільйон гривень на капітальний ремонт силового трансформатора та резервної силової електролінії для живлення селища.
Крім того, у вересні у власність територіальної громади Квасилова був переданий гуртожиток, включений у статутний фонд товариства. Робота по його передачі у комунальну власність розпочалася ще у квітні 2007 року, коли відповідне рішення було прийняте на загальних зборах акціонерів. Слід зазначити, що тоді наполягали на цьому працівники регіонального відділення, які представляли інтереси держави. І хоча держава на той час володіла лише 38% акцій (тобто не мала контрольного пакету акцій), у результаті перемовин переважна більшість акціонерів усе ж таки проголосували «За», — повідомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору