Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 28-лип, 2005, 14:429 prov 1 130
Зброю ховав на горищі
На горищі одного з рівненських будинків, що на вулиці Київській, правоохоронці знайшли поліетиленовий пакет, у якому знаходилися три тротилові шашки типу Т-200, капсуль-детонатор із вогнепровідним шнуром довжиною 50 см, 300 грамів пластичної речовини, пістолет “ТТ” та магазин до нього. Цю зброю для певних злочинних цілей приховав 43-річний львів’янин Юрій Т., підозрюваний у скоєнні низки злочинів.

Стережіться фальшивих грошей
Фальшиві 50-гривневі купюри завелися на Сарненщині. Одну підроблену купюру правоохоронці вилучили у 38-річного жителя села Тинне Сарненського району Сергія О., другою подібною грошовою одиницею 22-річний житель цього ж району Віталій М. розрахувався в одному з кафе за придбані товари.
Заплатили фальшивкою за придбані продукти у місцевому магазині й двоє жителів села Чудниця Гощанського району.

З моста у воду
Хотіла покінчити з життям 22-річна рівнянка. Увечері, близько 22.00, вона стрибнула з моста в районі ринку на вулиці Здолбунівській, а відтак – потрапила в центральну міську лікарню із пошкодженням хребта.

Викрали святиню
У церкву “Кузьми і Дем’яна”, що у селі Розваж Острозького району, зламавши металеву решітку на вікні, проникли злодії. Викрали чашу з білого металу, дві ікони “Кузьми та Дем’яна” та ікону “Почаївської Божої Матері”.

Не пірнайте в канаву
У Дубровицьку районну лікарню із закритою травмою шийного відділу хребта та пошкодженням спинного мозку доставили 40-річного Олександра Б., жителя села Золоте. Чоловік пірнув у канаву, яка знаходиться в рідному селі.

Підпільна економіка
З початку року у Рівному виявлено 14 злочинів у сфері оподаткування, 7 з яких – тяжкі. Викрито 15 фіктивних фірм та вилучено матеріальних цінностей на 127 тисяч гривень, а лікеро-горілчаних виробів на 22 тисячі гривень. Виявлено і п’ять підпільних цехів, два – з виробництва алкогольної продукції та три – деревообробні.

П’яний за кермом
У Рокитному працівники ОР ДПС ДАІ при Рівненському МВ УМВС затримали мікроавтобус, який мав вирушати за маршрутом Рокитне-Рівне. Правоохоронці виявили, що водій або не протверезів ще від учора, або ж хильнув сьогодні, незважаючи на такий ранній час (була шоста ранку). І такі випадки не поодинокі. Усього за одну добу в минулий четвер затримано 37 водіїв, які керували транспортом у нетверезому стані.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору