Рівне:

Створення та просування сайтів

Половина українців готова до високої вартості газу заради незалежності

Україна 23-січ, 2009, 17:129 prov 936
Половина українців готова до високої вартості газу заради незалежності


Близько чверті населення України вважає, що Росія в газовому конфлікті домагалася контролю над українською газотранспортною системою. Про це свідчать результати опитування Національного інституту стратегічних досліджень.

Так, 26,6% респондентів відповіли, що в газовому конфлікті «Росія домагалася встановлення контролю над українською ГТС». У той же час 26,5% вважають, що «Росія хоче поставити Україну під свій повний контроль», 18,8% - що «Росія хоче встановити саму високу ціну на газ і не допустити її падіння, слідом за ціною нафти».

Ще 9,4% вважають, що «Росія хоче зберегти схему перепродажу газу через посередників», 5,5% - що «Росія хоче приховати відсутність достатнього об'єму газу для Європи та України». 17,1% не змогли відповісти на запитання.

У той же час 48% опитаних вважає, що для України краще платити за газ європейську ціну і не залежати від Росії, 20,8% - платити за газ за більш низькою ціною, але залежати від Росії, 28,2% не змогли відповісти.

http://ubr.ua/lang/ua/news/show/industry/id/polovina-ukrajinciv-gotova-do-visokoji-vartosti-gazu-zaradi-nezalezhnosti-5310/index.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору