Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 01-вер, 2005, 13:279 prov 937
Національна збірна України з хокею стала бронзовим призером XII міжнародного турніру на Кубок “Спартака”. У матчі за третє місце українська команда з рахунком 4:3 в овер–таймі переграла білоруський “Нєман”. Шайби в складі збірної України закидали: Ніколаєв (8), Марковський (9), Остроушко (33), Гунько (61). У фіналі турніру “Спартак” поступився воскресенському “Хіміку” – 3:4.
* * *
Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі американець Майк Тайсон у неділю на своїй яхті із приватним візитом прибув в Одесу. “Залізний” Майк планує відправитися в Київ. Візначимо, що Тайсон нині проводить своє турне в Європі і вже в двох країнах на нього чекали неприємні сюрпризи. В Італії на нього до суду подала француженка, яка наполягала на тому, що “Залізний Майк” її силою заволік на яхту і намагався насильно схилити до інтимних відносин. Утім, Тайсона в цій країні виправдали. У Туреччині, де у минулі вихідні також гостював Тайсон, який прибув на “Гран-Прі Туреччини” з Формули-1, на нього також звалилися неприємності. Місцевий таксист збирається подати на нього позов до суду через те, що відомий боксер відвісив йому запотиличника за те, що він не прокатав його “з вітерцем”.
* * *
У понеділок ІААФ підтвердила позитивні допінги-проби двох учасників минулого чемпіонату світу в Хельсінкі. Прикро, але в списку значиться й прізвище українського метальника молота Владислава Піскунова, який попадається на застосуванні допінгу вдруге у своїй кар»єрі. 8 серпня, після фінальних змагань на першості світу в Хельсінкі в аналізах українського атлета був виявлений стероїд дросталон, що входить у список заборонених препаратів. Повторний тест, проведений після чемпіонату світу підтвердив наявність в організмі Піскунова забороненої речовини.
У 1994 році Владислав Піскунов був також викритий у застосуванні допінгу. Тодішній чемпіон світу серед юніорів через дискваліфікацію пропустив 3 сезони турнірів і змагань. Тепер повторне покарання назавжди перекреслить кар»єру атлета з Нової Каховки.
* * *
Італійський футбольний арбітр Пьєрлуіджі Колліна не буде судити матчі чемпіонату Італії, що стартував у суботу. Його прізвище не значиться в списку суддів, призначених на матчі першого туру. Президент Асоціації італійських суддів Туліо Ланезе, який мав у п»ятницю довгу особисту зустріч із Колліною, заявив, що він і президент Італійської федерації футболу Франко Карраро прийняли спільне рішення відмовитися від послуг Колліни з обслуговування матчів Серії А через спонсорський контракт арбітра з компанією Opel, яка також спонсорує “Мілан”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору