Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 13-жов, 2005, 12:349 prov 1 033
Незаконне м»ясо
7 жовтня на 322 кілометрі автодороги Київ-Чоп працівники міліції зупинили автомобіль МАН-2649 яким керував 49-річний Ігор Ч., жителя села Великий Любінь Городецького району Львівської області, який перевозив 30 тонн м»ясного фаршу без відповідних документів.
Замучила совість
6 жовтня вирішив розпочати нове життя 24-річний Василь К., житель села Вільгір Гощанського району, який прийшов до відділення міліції, щоб зізнатися в крадіжці гужового воза та коня, яку він скоїв 5 жовтня в селі Великі Межиричі Корецького району.

Не встигли розбагатіти
7 жовтня працівники міліції затримали двох жителів Володимиреччини, які займалися незаконним видобутком бурштину-сирцю в урочищі “Ольос” біля відомого своїми запасами коштовного каміння села Малий Жолудськ. 49-річний Іван Ш. та 33-річний Анатолій М. до приїзду правоохоронців встигли накопати всього 100 грам бурштину.

Загинув велосипедист
На автодорозі Київ-Чоп біля села Користь Корецького району 38-річний Сергій С., житель міста Бориспіль, керуючи автомобілем “Деу-Нексія”, скоїв наїзд на велосипедиста Анатолія М., 1952 року народження, який рухався по проїжджій частині дороги. В результаті ДТП Анатолій загинув на місці події.

Захотів дармового зерна
Не вдалося непомітно викрасти з зерноскладу одного з СГПП 210 кілограмів зерна жителю села Деражне Костопільського району 45-річному Віктору Н. 8 жовтня його затримали правоохоронці. Сума збитків наразі встановлюється.

Врятували пенсіонерку
9 жовтня з причин порушення вимог пожежної безпеки при обігріві приміщень сталася пожежа в селі Берестя Дубровицького району. Завдяки професіоналізму бійців МНС вогонь не встиг набрати розмаху і тільки частково пошкодив перекриття житлового будинку 69-річної пенсіонерки Єви.

Викрадення
Минулого тижня в обідню перерву невідомі скоїли крадіжку автомобіля “Нива-Шевроле” д.н. ВК 18-44 АВ, 2005 року, сірого кольору, що знаходився на території ІДОЛ, розташованої на вул. Київській у Рівному.

За матеріалами ГУ МНС України в Рівненській обл. підготував Олександр Шершень,
Рівне .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору