Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 03-лис, 2005, 12:359 prov 936
Смерть у воді
12 листопада у селі Слуцьк Костопільського району в річці Горинь знайшли труп 54-річного Руслана без ознак насильницької смерті, жителя села Дюксин. Чоловік працював охоронцем у військовій частині. Що чи хто змусив Руслана залишити цей світ таким чином, наразі з»ясовують правоохоронці.

Остання поїздка
Не знав 42-річний Здолбунівчанин Олександр, що проста поїздка на велосипеді у справах виявиться для нього фатальною. Так, проїжджаючи по вулиці, він не вгледів ямки і з велосипедом полетів туди. На жаль, падіння виявилося смертельним і лікарям довелося констатувати його смерть.

Самогубство
13 листопада стало скорботним днем для родини 19-річного рівнянина Валерія. Хлопець вирішив, що кращим виходом із становища, в якому він опинився, буде смерть, і вистрибнув з вікна будинку, що на вулиці Макарова.

Сарни і вибухівка
Останнім часом дуже часто знаходять у місті Сарни вибухові предмети. Так, нещодавно, проводячи земляні роботи на вулиці Терешкової, працівники знайшли гранату “Ф-1” часів Другої Світової війни. Місце вибухонебезпечної знахідки негайно взяли під охорону працівники Сарненського військкомату, які подали заявку про знешкодження на адресу МНС у Рівненській області.

Озброєні “до зубів”
У ході операції “Зброя”, котра триває з листопада 2005 року, працівники Радивилівського райвідділу міліції з помешкання 55-річного жителя села Сестрятин Гаврила К. вилучили понад один кілограм пороху, котрий господар зберігав без відповідного дозволу. А 82-річна Онисія Р., яка мешкає в одному з сіл цього ж району, приберегла на “чорний” день пістолет “Вальтер” та 6 патронів до нього. Дата випуску антикваріату сягає часів першої світової війни.

Небезпечно бути Валентиною
Чимось не сподобалася 58- річному Петру 56-річна Валентина і він на одній із вулиць Рівного наніс їй тілесні ушкодження. Подробиці цього побиття встановлюються. І в цей же день в одному дворі на вулиці Соборній дісталося на горіхи ще одній Валентині. 54-річну жінку відлупцювала 36-річна Світлана.

Незаконне мобілізування
Минулих вихідних ввечері біля кінопалацу “Україна” невідомий, не злякавшись, що навколо було багато людей, відкрито заволодів мобільним телефоном 19-річного Олександра С., жителя міста Рівне. Але скористатися краденим телефоном йому завадили правоохоронці, які по гарячих слідах знайшли грабіжника. Ним виявився 19-річний житель Хмельницької області Василь Д.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору