Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразок більшає, гравців — меншає

Спорт 14-гру, 2006, 15:019 Lobanovskiy 1 059
Чергової поразки у чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги зазнав рівненський БК-93 “Пульсар”. Цього разу нашим кривдником став дніпропетровський клуб “Дніпро”. На жаль, на виїзд рівняни відправилися у послабленому складі. Через травму не брав участі у матчі Анатолій Дубнюк. Навряд чи він зможе допомогти команді в іграх до нового року. Відрахований за зниження спортивного результату з команди Денис Баядін. Відкрите питання щодо подальшого перебування у БК-93 ”Пульсар” Артема Чемякіна. Проте велика ймовірність, що він залишить наш клуб.

“Дніпро” — БК-93 “Пульсар” — 92:64 (22:16, 21:20, 25:16, 24:12)
10 грудня. СК “Динамо”. 1500 глядачів.
Судді: В. Сліпуха, С. Чайковскій, І. Калугін.
Дніпропетровськ: Іванов (25 хвилин — 14 очок), Коваль (16-4), Завацкаст (35-11), Матюкевич (25-18), Вильховецький (19-7), Зозуля (7-0), Кобзистий (25-21), Марков (6-0), Агапов (21-2), Панченко (6-6), Лідека (15-9).
Рівне: Козлов (34-12), Ковалевський (24-19), Шемосюк (26-5), Артимович (24-1), Сокур (32-11), Шелуха (8-2), Захожий (14-1), Скиданов (20-10), Колот (20-3).
Цікавим поєдинок був і тим, що в складі рівнян грають Данило Козлов та Станіслав Сокур, які нещодавно виступали за “Дніпро”. Вони старалися і бути одними з кращих у гостей, проте це рівнянам не допомогло. Господарі намагалися з перших секунд здобути ігрову та територіальну перевагу. І це їм майже вдалося. Після першої чверті дніпряни вигравали з різницею у шість пунктів. У другій десятихвилинці підопічні Сергія Шемосюка спробували наздогнати суперника. Наприкінці першої половини після кидка Вадима Скиданова рахунок стає 38:36 на користь “Дніпра”. Проте в останні секунди рівняни двічі втратили м’яч і були покарані за це — 43:36. Завершення другої чверті надломило гостей.
Після перерви у команді не знайшлося лідера, який зміг би повести за собою партнерів. Дніпропетровці ж спокійно довели гру до перемоги. Суха мова статистики говорить сама за себе: господарі були кращими за всіма показниками. Серед двохочкових кидків відсоток реалізації 65 у господарів проти 39 у гостей, триочкових — 50 проти 31, штрафні кидки — 64 проти 47, підбори 44 у баскетболістів ”Дніпра” і 26 у наших спорстменів. Різниця у рахунку зростала, і фінальний свисток зафіксував перемогу дніпропетровців — 92:64
Сергій Шемосюк, головний тренер БК-93 “Пульсар”:
— На жаль, продовжується сумна традиція поразок. Психологічно хлопці не можуть відіграти весь матч рівно. На виступ свій негатив справили дві домашні поразки в одне і два очки.
Розпочали ми погано, але до великої перерви майже наздогнали суперника. Дві втрати м’яча списали всі потуги відігратися. Шкода, але у другій половині не знайшлося лідера, якій зміг би завести команду.
— У протоколі не видно прізвищ Баяндіна та Чемякіна. Де вони?
— З команди вже відрахований Денис Баяндін, це ж чекає й Артема Чемякіна. Продовжуємо пошук гравців на їх позиції. А поки будемо більше надавати ігрового часу на майданчику молодим гравцям Артему Шелусі та Миколі Кавалеридзе. Ми працюємо з молоддю і виховуємо своїх виконавців. Ось за кілька днів (14-16 грудня) у Рівному відбудеться міжнародний юнацький турнір з баскетболу. Наприкінці року наша команда молодих спортсменів відправиться до Польщі.
— Як зіграли дніпропетровці Козлов та Сокур?
— Вони дуже хотіли себе показати на майданчику СК “Динамо”. І це зіграло з ними злий жарт. Щоправда, Стас Сокур зумів перебороти цей стан і показав непоганий баскетбол. Хоча він може краще. А от Данило перегорів, це й завадило зіграти йому на повну силу. Взагалі за рахунком ми програли багато. Але в окремі епізоди ми показували хороший баскетбол. Головна наша біда — відсутність віри у себе, в свої сили, в перемогу.
Результати решти ігор: “Політехнік” — “Черкаські мавпи” — 115:121(ОТ) (господарям не допомогли 45 очок і одинадцять підборів Тимура Арабаджі), “Київський Будівельник” — “Кривбасбаскет-Люкс“ — 67:78 ( у перемогу гостей свою долю вніс рівнянин Віктор Герасимчук, який за 19 хвилин набрав шість очок), “Хімік” — “Азовмаш” — 96:88 (не допоміг чемпіону України вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук — за 31 хвилину він набрав шість очок, зробив 10 підборів і поставив чотири блок-шоти), “Сумихімпром” — БК “Одеса” —114:95, “Львівська політехніка” — МБК “Миколаїв” — 85:91.
Свій наступний матч БК-93 “Пульсар” проведе 16 грудня у Черкасах проти місцевих “мавп”. А 21 грудня, грою із южненським “Хіміком”, розпочне друге коло чемпіонату. Початок о 18.30.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору