Рівне:

Створення та просування сайтів

Митників не проведеш

Актуально 20-кві, 2006, 09:569 prov 865
Лише з 10 по 17 квітня Рівненська митниця завела 13 кримінальних справ щодо порушників, які хотіли ввезти чи вивезти з території України незадекларований товар. Про це повідомили в прес-центрі Рівненської митниці.
Для прикладу наведемо деякі факти правопорушень при перетині державного кордону окремими громадянами. Так, один підприємливий чоловік, перетинаючи держкордон України, у відділі митного оформлення «Городище» не задекларував у встановленому законодавством порядку алкогольні напої: 18 пляшок горілки відомої торгової марки. Тож і склали на нього протокол митники за статтею 340 МКУ, а горілочку, яку він, можливо, віз комусь із друзів чи родичів на Великодні свята, тепер конфіскують. Дехто взагалі прагне об’їхати всі митні пости і бути непоміченим. Так поступив громадянин України, який своїм авто «Ауді-200» хотів «проскочити» митний контроль і не сплатити в казну держави жодної копійки. Але його все-таки затримали і тепер доведеться цьому заощадливому чоловіку заплатити немалий штраф за свої протиправні дії.
Тож чи варто вступати в суперечку із законом і ризикувати бути оштрафованим на величезну суму? Краще пройдіть митний контроль і спіть спокійно.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору