Рівне:

Створення та просування сайтів

У фінал пробилися. А чи поїдемо?

Спорт 01-чер, 2006, 20:109 prov 879
У суботу на Рівненському стадіоні технічних видів спорту відбувся півфінал чемпіонату Європи зі спідвею серед пар. На жаль, з різних причин не приїхали команди Латвії, Данії та Голландії. Замість них змагалися команди Румунії, Австрії та України — 2,3. Господарі через відсутність команд-гостей виставили три команди. А боротьбу за вихід у фінал повели чехи та росіяни, серед яких змогла втиснутися перша українська пара Марко-Колодій.
На жаль, справжньої боротьби на гаревій доріжці рівненські вболівальники не побачили. Як і було прогнозовано, в трійку потрапили чехи, росіяни та українці, які були на голову сильніші за своїх суперників. Саме між цими парами і точилася боротьба за призові місця. У підсумку, втративши лише одне очко, перемогли чехи брати Дримлі та Богуміл Брхел, українці Ігор Марко та Володимир Колодій стали другими, росіяни Євген Гомозов, Роман та Данило Іванови — третіми.
Впродовж всієї гонки чехи демонстрували впевнену парну їзду, що принесло в їх доробок 29 очок. Лише у чотирнадцятому заїзді Андрій Карпов зумів набрати два очки і потіснити на третє місце Богуміла Брхела (одне). Друге місце вибороли перша українська пара — Марко - Колодій. Нічия 3:3 у двадцятому заїзді дозволила українцям обійти росіян — 23:21. Саме ці три пари і будуть представляти свої країни у фіналі парного чемпіонату Європи у Словенії.
Володимир Колодій, Україна:
— Гонка пройшла нормально. Могли проїхати краще, але дещо підвела техніка. Будемо боротися у фіналі, якщо будуть кошти поїхати туди.
Ігор Марко, Україна:
— Для мене сьогоднішня гонка була головною репетицією перед гонкою з “Мега-Ладою”. Я мав проблеми з технікою і не встиг завезти її до свого механіка, тому готував сам. Вийшли у фінал — це добре. Аби відкрити візи, добратися до Словенії, там від’їздити та повернутися, потрібні кошти. У нас їх поки немає.
Роман Іванов, Росія:
— Ми задоволені сьогоднішнім виступом. Доріжка була чудова, чудово підтримували вболівальники. Гадаю, у Рівному найкращі вболівальники. Їхали за перемогою, але вибороли третє місце. Проте головне завдання потрапити у фінал — виконали.
Богуміл Брхел, Чехія:
— Я знайомий з вашим стадіоном і мені їздити не було складно. Дуже задоволений публікою. Сьогодні у нас все вийшло. Доріжка просто супер. У фіналі боротимемося за перемогу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору