Рівне:

Створення та просування сайтів

Нетверезий водій на пішохідному переході збив маму з дитиною!

Останні новини 13-травня, 2009, 13:139 prov 1 175
Вчора о 16 годині сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода на розі вулиць Ювілейна-Макарова у Рівному. Навпроти дитячої поліклініки №3 по пішохідному переходу вулицю переходили 32-річна Наталя зі своїм маленьким сином Олексієм, котрому має виповнитись лише три рочки. Пішоходи тільки вийшли на перехід, як зі сторони вулиці Корольова, як стверджують свідки пригоди, на великій швидкості неслося темно-зелене Рено.
Незважаючи на дорожні знаки водій автомобіля не вжив заходів, щоб пропустити пішоходів. За мить мама з сином були зухвало збиті автомобілем прямо на пішохідному переході. Хлопчик та жінка відлетіли на добрий десяток метрів. Вони безпорадно у безсвідомому стані лежали на мокрому асфальті, понівечені автомобілем.
Шокований натовп перехожих, що утворився на місці пригоди, з обуренням лаяв водія, що вийшов із-за керма розбитого Рено. Швидка медична допомога та слідчо-оперативна група вже мчала на місце ДТП. Потерпілих терміново було госпіталізовано до лікарні. Жінка з закритим переломом обох кісток правої гомілки, забійною раною правої гомілки доставлена в травматологічне відділення центральної міської лікарні Рівного. Маленький Олексій з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, забоєм голови доставлений у реанімаційне відділення лікарні.
Як з`ясувалося, ДТП скоїв 30-річний непрацюючий рівнянин Микола, який керував автомобілем «Рено» в стані алкогольного сп`яніння.
Це вже не перший випадок, коли Микола керував автомобілем на підпитку. Зовсім недавно - 20 квітня цього року, працівники ДАІ затримали його під час їзди у нетверезому стані. На даний час посвідчення водія разом з адміністративними матеріалами по цьому факту знаходяться в Рівненському міському суді та чекають розгляду. Наслідки рецидиву керування у нетверезому стані Миколою - жахливі.
До речі, з початку цього року в області сталося 18 ДТП з вини нетверезих водіїв. Працівниками ДАІ виявлено близько 2600 водіїв , що керували транспортними засобами на підпитку. З них 60 – сіли за кермо у стані алкогольного сп`яніння вдруге, а 10 водіїв затримані нетверезити за кермом втретє.
Одна із основних причин зростання пияцтва за кермом, як свідчать факти, впевненість порушників у можливості добитись лояльного рішення судових органів. Трапляються випадки, коли окремі судді досить «гуманно» відноситься до порушників Правил дорожнього руху, що дає можливість водіям-порушникам уникнути покарання. Іноді, випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп`яніння, в тому числі повторно, визнаються як малозначиме порушення та обмежуються усним зауваженням, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору