Рівне:

Створення та просування сайтів

На поляків не вистачило сил

Спорт 24-сер, 2006, 10:469 prov 1 072
У суботу “Рівне-Україна” приймала ”Восток”. Наш суперник впевнено проводить нинішній сезон і є реальним претендентом на медалі. Якого ґатунку — мало вирішитися у змаганні із “Рівне-Україною”. На цю гонку наша команда підсилилася представником польського ГКЖ “Лотос” Артуром Педжиком. Як показало змагання, дозаявка була вдалою. З перших заїздів на гаревій доріжці зав’язалася безкомпромісна боротьба. Команди були гідні одна одної. Після перших чотирьох стартів загальний рахунок був нічийним — 12:12. Після п’ятого Віктор Гайдим (три очки) та Володимир Колодій-молодший (одне) вивели вперед господарів. Проте переломним став сьомий, юніорський. Програючи за ходом заїзду, рівняни змогли звести його внічию — 3:3. Просто відмінну їзду продемонстрував Володимир Омелян, який зумів, програючи обом владивостоцьким гонщикам, обійти їх і першим перетнути фінішну пряму. У наступному заїзді Артур Педжик (три очки) та Володимир Колодій (два) роблять відрив у шість очок — 27:21. Такий стан речей залишився до двох заключних стартів. У чотирнадцятому гості скоротили відрив до чотирьох очок. Нічия у заключному (3:3) і “Рівне-Україна” святкує нелегку перемогу 47:43.
Проте з цим не погодилися гості. Вони подали протест на технічний стан двигунів Віктора Гайдима та Володимира Колодія-старшого. Розбір двигунів ні до чого, крім грошових витрат для владивостоцької команди, не призвів.
Ігор Марко гонщик “Рівне-України”:
— Не вдалося сьогодні виступити на належному рівні. Чому? Не знаю. Не пішов перший заїзд — нога вибилася. Мабуть, на виступ далося взнаки все разом: фізично не готовий виступати на високому рівні, техніка підвела, доріжка була не надто якісною.
Артур Педжик, гонщик “Рівне-України”:
— Враження фантастичні, просто чудові. Все відмінно: доріжка, гонка, боротьба, публіка. Дуже чудові вболівальники, які активно підтримували свою команду і мене особисто. Атмосфера чудова, приємно виступати, коли тебе так підтримують. Завтра буде важкувато їздити проти господарів.
Максим Карайченцев, гонщик “Востока”:
— Ми чекали, що гонка буде важкою. В принципі, старші товариші виступили вдало, взяли все, що мали набрати. А от юніори не підтримали. Саме тому такий результат. Гонка була дуже відповідальною. Чекав на таку безкомпромісну боротьбу. Завжди, коли приїжджаємо в Рівне, гонка проходить важко.
Найбільше очок у доробок “Рівне-України” привіз Володимир Колодій-старший — 12. Відразу три гонщики набрали по дев’ять: Петер Дим, Віктор Гайдим, Артур Педжик — 9. Володимир Омелян здобув п’ять пунктів, Володимир Колодій-мол. — 2, Ігор Марко — 1, Михайло Онешко — 0.
У гостей очки здобували: Максим Карайченцев — 4, Даріуш Следзь — 15, Едуард Шайхулін — 10, Микола Камінський — 4, Олександр Казіонний — 4, Роберт Миколайчак — 6.
У російській лізі “Рівне-Україна” набрала десять очок і посідає шосту сходинку турнірної таблиці. Трійка лідерів: “Мега-Лада” — 18 очок після 10 гонок, “Лукойл” — 16-8 та “Восток” — 14-10.
Наступного дня рівняни стали свідками гонки із командою ГКЖ “Лотос” із Гданська. На жаль, витримати ритм господарі змогли лише до середини змагань. Далі не вистачило сил. Поляки збільшували відрив і перемогли — 56:33. Важко два дні поспіль їздити. Ще важче їздити і боротися із сильними суперниками.
Віктор Гайдим, тренер “Рівне-України”:
— Хочеться “подякувати” Віктору Кузнецову за такий календар виступів команди. Два сильні суперники зустрілися нам за два дні. Сьогодні вистачило сил лише на півгонки. Я задоволений виступом. Ніхто з гонщиків не “сачкував”, усі боролися до останнього. Що могли, те зробили. Ми були стомлені, двигуни у суперників дуже потужні, старти виходять хороші. Якщо повернутися до вчорашньої гонки, то команда добре підготувалася. Важко сказати, можливо, Бог допоміг. Чесно кажучи, я не надіявся на виграш сьогодні, а вчора був впевнений — перемога буде за нами. Так і сталося. Будемо боротися далі.
Ленар Нігмадзянов, гонщик “Лотоса”:
— Гонка сподобалася. Різниця між гонками в польській та російській лігах відчутна: у польській лізі сильніші гонщики і, відповідно, команди. Спочатку нам трохи не везло, але потім усе стало на свої місця. Мені подобається їздити в Рівному, де чудова публіка. Найкраща, звичайно, у Балаково, а потім у Рівному.
Кращими у господарів були Віктор Гайдим — дев’ять очок та Володимир Колодій-старший — вісім. По п’ять набрали Петер Дим та Олександр Бородай. Чотири на рахунку Володимира Дубініна та два у Володимира Омеляна.
У гостей виділявся Кшиштоф Яблонські — 15 очок, одинадцять на рахунку Енді Сміта. По вісім у Артура Педжика та Ленара Нігмадзянова, по два у Павела Барана та Грегора Дзіка, одне у Себастяна Трумінскі.
Після дванадцяти гонок “Рівне-Україна” посідає шосте місце — 11 очок. Лідирує “Спідвей-Центр” з Даугавпілса — 27 очок після 14 гонок, 22 у гонщиків з Познані (12 гонок) та 21 у “Лотоса” (11).
Результати решти гонок: “Колеяж” (Ополе) — Лодзь — 51:39, “Спідвей-Центр” — “Полонія” —65:25.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору