Рівне:

Створення та просування сайтів

За образу відповів життям

Кримінал 07-вер, 2006, 14:539 prov 860
46-річного жителя с. Макотерти Рівненського району у власному помешканні по-звірячому вбили 24 серпня. Інваліду II групи завдали численних ножових поранень. Загиблий жив одинаком, тому тіло в будинку пролежало чотири дні. Міліція розпочала пошук винних у вчиненні цього резонансного злочину.
— Повідомлення про вбивство 46-річного Миколи у Рівненський райвідділ міліції надійшло 28 серпня о 12.40, — розповідає начальник відділу карного розшуку УМВС полковник міліції Василь Забейда. — Оглянувши місце події, зрозуміли, що злочинець діяв дуже обережно, ретельно знищуючи сліди. Оперативне чуття не підвело, тому невдовзі вийшли на підозрюваного.
Працівники карного розшуку Рівненського райвідділу міліції відслідкували до найменших дрібниць останні дні життя Миколи Н., хоча односельчани неохоче розповідали про спосіб існування чоловіка.
Самотній чоловік на мізерну пенсію інваліда постійно купував самогон, тому грошей завжди бракувало. Разом зі спільниками чи не щодня в його помешканні випивали не один літр оковитої. До оселі двері не зачинялися ні вдень, ні вночі. Чергова пиятика у колі “друзів” закінчилася для господаря трагічно.
У той день Микола пиячив у компанії давніх знайомих, 24-річного Сергія та його співмешканки Любові. Очманілі від дурману чоловіки вели п’яні балачки, які швидко переросли в обопільні образи. На тому й розійшлися. Сергію не давали спокою сказані Миколою образливі слова щодо його коханої. Жінка заспокоювала Сергія, та це на п’яного молодика не діяло. Плентаючись городами, він повернувся, щоб помститися. Молодик переліз через підвіконня і палицею з усієї сили почав бити сплячого господаря. Через мить кинувся до столу, схопив кухонний ніж і, сатаніючи від люті, наносив удар за ударом. Зупинився і вмить зрозумів, що скоїв убивство. Та було пізно. Оговтавшись, усе ретельно прибрав. Навіть сліди з підвіконня та кров, якою була залита кімната, ретельно змив.
На відтворенні скоєного злочину Сергій охоче розповідав слідчим, як убивав, що говорив, як знищував закривавлені сліди. Нині підозрюваного у вбивстві жителя с. Макотерти затримали за статтею 115 КПК України. Він спілкується зі слідчими прокуратури.
Тамара Лисенко, старший інспектор ЦЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору