Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 07-вер, 2006, 15:089 prov 856
Набирає ходу друге коло чемпіонату області з футболу. У першій та другій лігах були зіграні матчі тринадцятого туру. У двох матчах були зафіксовані результати з великим рахунком. Радивилівський “Сокіл” вдома розібрався із рокитнівським “Поліссям” — 7:0 (юнаки 1:0), а сарненський “Маяк” на виїзді розгромив володимирецьку “Енергію” — 6:1 (0:0). Тут футболіст гостей Анатолій Борейчук відзначився чотирма забитими м’ячами і наздогнав у суперечці бомбардирів чемпіонату Віталія Бриксу з “Енергії”. Останній відзначився єдиним м’ячем у складі господарів. На рахунку обох спортсменів по тринадцять забитих м’ячів.
У цьому ж матчі було зафіксовано і два вилучення. Спочатку, у першому таймі, був вилучений з лави сарненських тренерів Микола Клевака, а у дургому — за другу жовту — футбольне поле залишив Сергій Примак, футболіст “Маяка”.
Результати решти ігор: “Варіант” (Кузнецовськ) — “Волинь-Цемент” (Здолбунів) — 0:2 (юнаки 2:0), “Горинь” (Дубровиця) — “Водник” (Рівне) — 2:2 (1:1), “Ізотоп” (Кузнецовськ) — “Случ” (Березне) — 1:0 (4:0). Незважаючи на пропущену гру через участь у Кубку України серед аматорів, лідирує у чемпіонаті оржівський “ОДЕК”. У лідера першості 31 очко після одинадцяти. На шість очок відстає “Маяк”. По 23 очки у двох команд — радивилівського “Сокола” та здолбунівського “Волинь-Цемента”, але останні провели на гру менше.
Відбулося три матчі у другій лізі: “Штурм-КОЛІСП” (Костопіль) — “Верес-2” — 5:2, “Горизонт” (Костопіль) — ФК “Дубно” — 1:1, “Будівельник” (Кузнецовськ) — “ФК “Острог” — 2:0.

* * *
У неділю відбувся перший матч півфіналу Кубка України серед аматорів. Оржівський “ОДЕК” на виїзді зустрічався із кам’янка-бузькими“Карпатами”. На жаль, підопічні Григорія Шаламая поступилися 1:2. Другий м’яч оржівці пропустили у компенсований час другого тайму. Повторна гра відбудеться 10 вересня в Оржеві.

* * *
У Франції завершився юніорський чемпіонат Європи з волейболу. Збірна України здобула бронзові нагороди. В боротьбі за третє місце наша команда перемогла росіянок — 3:0 (25:23 25:19 27:25). У складі збірної України виступали волейболістки рівненської “Регіни” Наталія та Валерія Гончарови. Приємно, що саме Наталію, за підсумками турніру, визнано найціннішим гравцем чемпіонату.

* * *
Не пасе задніх у збірній України рівнянин Сергій Ліщук. Вихованець рівненського баскетболу, який виступає за маріупольський “Азовмаш”, був одним з кращих у складі збірної в другому матчі кваліфікації до чемпіонату Європи 2007 року, він зробив вагомий внесок у перемогу над командою Швеції — 66:61(13:11, 24:22, 10:12, 19:16). Сергій Ліщук провів на майданчику 32 хвилини, набрав 13 очок (а це другий показник після Артура Дроздова — 16), здійснив найбільше підборів — 12 і поставив п’ять з семи блок-шотів.
Продовжує підготовку до нового баскетбольного сезону у суперлізі рівненський “Пульсар”. Підопічні Сергія Шемосюка тренуються у Рівному і мають відправитися у Польщу на міжнародний турнір.

* * *
У польському місті Ястрчембе-Здруй відбувся сьомий міжнародний турнір з шахів. Серед 32 команд з дванадцяти країн рівненська команда посіла 12 загальнокомандне місце у змаганні з класичних шахів і шосте місце у швидких шахах. У складі рівнян виступали Костянтин Болсуновський, Артем Галій, Дарія Пугачова з Рівного та Максим Затирка з Костополя. Костянтин Болсуновський виборов перше місце на першій дошці, набравши 7,5 очок з дев’яти можливих.

* * *
5-6 вересня дорогами Рівненщини пройшла Всеукраїнська велоестафета “Спорт для всіх єднає Україну!” з нагоди Дня фізичної культури і спорту. У вівторок на майдані Незалежності відбулася урочиста зустріч учасників. Присутні могли спостерігати за показовими виступами велотріалістів, представників Рівненського осередку козацького бойового мистецтва “Спас”. На центральній площі відбулися змагання з гирьового спорту, стрітболу, дартсу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору