Рівне:

Створення та просування сайтів

Гончар: Фаворитом Тур де Франс-2009 вважаю Контадора

Спорт 09-лип, 2009, 15:539 Lobanovskiy 1 012
Гончар: Фаворитом Тур де   Франс-2009 вважаю Контадора

У суботу, 4 липня, стартувала найпрестижніша багатоденка Тур де Франс-2009. Про очікування від цих перегонів розповів рівненський велогонщик Сергій Гончар.

Про українське представництво на Тур де Франс-2009.
Замало. Але не слід забувати, в якому стані перебуває український дитячий велоспорт. Діти та юнаки не мають інвентарю, і взагалі, умов для тренувань. Але навіть у таких умовах українці якось пробиваються у світову еліту. Це я вам говорю не тільки про Поповича, але й про інших українців.
Про виступ Ярослава Поповича на Тур де Франс-2009.
Я вважаю, що Славік потрапив у дуже сильну команду. Тому йому важко стати лідером. Альберто Контадор, Ленс Армстронг, Леві Лефаймер, Андреас Клонден та інші досвідченіші та авторитетніші у світі велоспорту. Так що Попович змушений працювати на їх результат. Нічого. Нехай набирається досвіду. Дасть Бог, перейде в інший клуб, і на нього будуть працювати інші велосипедисти. Ну а на цьому Тур де Франс Попович нехай чітко виконує всі вказівки Астани і намагається відзначитися на деяких етапах.
Про можливого переможця Тур де Франс-2009.
Фаворитом номер один вважаю Альберто Контадора. Він зараз в ударі і показує феноменальну витривалість. Ну а головним його суперником можна назвати росіянина Дениса Меньшова, який свої можливості показав на Джіро д’Італія. Третім претендентом на успіх вважаю австралійця Кейдела Еванса.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору