Рівне:

Створення та просування сайтів

Люди гинуть внаслідок власної необережності

Останні новини 04-сер, 2009, 17:499 Lobanovskiy 916
За сім місяців 2009 року в Рівненській області виникло 566 пожеж. Прямі та побічні матеріальні збитки від них склали понад 9 мільйонів гривень. Внаслідок пожеж загинула 31 людина, з них 2 дитини, 16 громадян отримали травми. Вогнем знищено та пошкоджено 348 будівель та споруд, 23 одиниці техніки, 151 тонну грубих кормів.
Основними причинами виникнення пожеж були:
- необережне поводження з вогнем – 232 випадки;
- порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок – 145 випадків;
- порушення правил монтажу та експлуатації пічного опалення – 86 випадків;
- дитячі пустощі з вогнем – 40 випадків.
Працівниками підрозділів ГУ МНС України в Рівненській області з початку 2009 року на пожежах врятовано:
- життя 25 громадян;
- матеріальних цінностей на суму понад 16 мільйонів гривень.
Разом з тим працівники МНС 158 раз надавали допомогу населенню при виникненні різноманітних надзвичайних подій.
З початку поточного року в Рівненській області зареєстровано 315 нещасних випадків (на виробництві, самогубства, утоплення, отруєння, ураження електричним струмом, та інші) в результаті яких 217 людей загинуло, з них 12 дітей та 101 людина отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості, з них 40 дітей.
Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення головного управління МНС України в Рівненській області з початку року було здійснено 35 бойових виїздів на розмінування боєприпасів часів Другої світової війни під час яких знешкоджено 1015 вибухонебезпечних предметів.
Шановні жителі області! Щоб уникнути лиха, проявляйте обережність у поводженні з вогнем та при виконанні будь-яких робіт - це збереже ваше життя. Будьте уважними та дотримуйтесь елементарних правил безпеки.

Про це газеті "Провінційка" повідомив капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору