Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 20-сер, 2009, 13:489 prov 923
За цінами на цукор слідкують люди Луценка
Керівники одного з цукрових заводів Рівненської області, у змові з посадовцями Рівненської держадміністрації, в період березень-квітень цього року, незаконно реалізували через посередників, за спекулятивними цінами, три тисячі тонн цукру, який у них зберігався. Наразі порушено кримінальну справу. Слідство триває. Про це зазначив міністр МВС Юрій Луценко, під час прес-конференції, - повідомили у ДЗГ МВС України.
За словами міністра, МВС України залучено до діяльності комісії, щоб покласти край спекуляціям на цьому ринку в піковий період споживання цукру.

У Рівному ”Фіат” підбив ”Форд”
У Рівному ”Фіат” підбив ”Форд”, є потерпілі. Ця ДТП сталася на ділянці дороги Степана Бандери — АЗС ”WOG”, у місті Рівному. Водій автомобіля FIAT SCUDO, 43-річний Дмитро Ш. їхав вулицею Бандери, зі сторони вулиці Севастопільської у напрямку вулиці Дворецької. Навпроти АЗС ”WOG” він допустив наїзд на автомобіль FORD TRANSIT, яким керувала 53-річна Катерина А. Жінка зупинилася попереду. Водій FIAT SCUDO отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рану лоба, був доставлений в приймальне відділення ЦМЛ м.Рівного, проте після надання медичної допомоги самовільно залишив лікувальний заклад. Водій FORD TRANSIT отримала перелом черепа, жінка госпіталізована в нейрохірургічне відділення ЦМЛ Рівного.

Здавали в брухт транспортер
Металеві частини розбірного транспортера, вагою 382 кілограми, викрадено з ферми одного з СВК у місті Дубно. Міліціонери встановили чотирьох місцевих жителів, причетних до цієї крадіжки. У такий спосіб, 29-річний Роман, 19-річний Олександр, 22-річний Віктор та 17-річний Іван намагалися підзаробити, здавши запчастини на металобрухт

Костопільчанин привласнив 18 тисяч гривень
14 серпня до Костопільського райвідділу міліції із заявою звернулася 46-річна Тетяна. Жінка повідомила, що 18 липня її чоловік привласнив спільні 18 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

У Горині втопився чоловік
Під час купання в р. Горинь, поблизу с. Олександрія, Рівненського району втопився 27-річний Василь Ф., житель цього ж села.
Про це повідомили з прес-служби управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської облдержадміністрації.

Правоохоронці вилучили наркотичні речовини
Працівники роти патрульної служби затримали 33-річного Сергія, жителя Гощанського району. У чоловіка під час поверхневого огляду виявлено коноплю. Цього ж дня, працівники ДАІ, поблизу одного із кафе в Рівному, затримали раніше судимого жителя Здолбунова Ігоря, 1969 року народження, у якого виявили макову соломку.

Рівнянин зізнався у крадіжках мобільних телефонів
36-річний рівнянин Сергій зізнався у двох крадіжках. Чоловік повідомив, що у березні 2008 року він викрав мобільний телефон з кабінету рівненського архіву та три телефони із кабінету агентства нерухомості, поблизу кафе ”Політон” у Рівному.

Пенсіонерка виявила артснаряд часів війни
62-річна пенсіонерка, біля лісосмуги в селі Мочулки, Рівненського району, виявила артилерійський снаряд часів війни.

Літня жінка одержала термічні опіки
Не змогла запалити вогонь на газовій плиті й опинилася в лікарні 77-річна Юзепа, з Костополя.
Жінка одержала термічні опіки, 1-2 ступеня, обличчя, тулуба, верхніх кінцівок (близько 20% тіла). Стан середньої важкості. Постраждала отримала опіки внаслідок спалаху газу у власному будинку, під час запалювання газової плити.

У Здовбиці затримали перевізника коноплі
Перевозив на своєму моторолері, понад три кілограми макових головок, рівнянин Олександр. Його затримали працівники міліції у селі Здовбиця, Здолбунівського району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору