Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яти хвилин не вистачило рівненському „Вересу” щоб здобути перше очко у чемпіонаті

Останні новини 30-сер, 2009, 10:299 prov 1 012
Всього якихось п’яти хвилин не вистачило рівненському „Вересу” щоб здобути перше очко у чемпіонаті. Рівняни першими відкрили рахунок у домашній грі проти хмельничан, але згодом не витримали тиску з боку суперників, пропустивши двічі.

„Верес” – „Динамо” – 1:2 (0:0).
29 серпня. 17.00. Рівне. Стадіон „Авангард”.


Судді: Л.Харко (Луцьк), О.Сидорук (Вінниця), А.Дудчик (Чернігів).

Рівне: Печинський, Мельничук, Колаковський, Кінах, Назаренко, Хлібович (Ніколайчук), Новак, Вознюк, Гаврилюк (Коляда), Любар (Тивончук), Гайдук. Тренер: Віталій Шевчук.
Хмельницький: Козіброда, Шляховий, Лемішевський, Грищук (Савченко), Дітковський, Маліцький (Муравський), Колесников, Бортнік (Солонинко), Безвещук (Горбієвський), Осокін, Балицький. Тренер: Віктор Муравський.


Голи: Гайдук (57, з пенальті), Колесников (61), Дітковський (85).

57* Захисники „Динамо” порушили правила у межах власної штрафної площі проти Олександра Любара. Володимир Гайдук, виконуючи пенальті, пробив по центру, у той час, як воротар кинувся у лівий кут воріт. Гайдук забиває третій гол у трьох матчах чемпіонату. 1:0.
61* За кілька хвилин рахунок уже був рівним. Вадим Безвещук вивів на ударну позицію Олексія Колесникова, а той, в свою чергу, точно пробив повз голкіпера рівнян Павла Печинськиго, що мчався на перехоплення. 1:1.
85* Сергій Дітковський отримав пас із глибини поля, вийшов віч-на-віч із Печинським, і потужно та точно пробив. Епізод із взяттям воріт видався дуже спірним, адже здалося, що гравець „Динамо” у момент пасу знаходився у положенні „поза грою”, однак арбітр був іншої думки. 1:2.

Veresfan.org.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору